Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-11-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40726-11-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-11-16 te teleladen.


PHILIPS 40726-11-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40726-11-16 QUICK START GUIDE (1294 ko)
   PHILIPS 40726-11-16 QUICK START GUIDE (1294 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40726-11-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips AVENT Enkele elektronische borstkolf Er-op-uitset 40726-11-16/13 Ontworpen voor jouw comfort Door de natuur ingegeven Onze unieke, BPA-vrije Er-op-uitkolf is ontworpen met een elektronisch geheugen dat jouw persoonlijke kolfstijl onthoudt en zich op die manier aanpast aan je lichaam. Zachte stimulatie voor extra kolfkracht · Zachte massagekussens zorgen voor een natuurlijke toeschietreflex, net als een baby · Subtiel vacuüm imiteert het zuigen van je baby voor een constante stroom 3 manieren · Via netspanning, op batterijen en handmatig Langer doorgaan met borstvoeding · Meer melk op natuurlijke wijze Voordelen en functies: · Met geïsoleerde reistas + koelelementen · Onthoudt jouw kolfritme en zet dit voort Enkele elektronische borstkolf Er-op-uitset 40726-11-16/13 Kenmerken Met geïsoleerde reistas + koelelementen Onthoudt jouw kolfritme en zet dit voort Specificaties Vermogen · Voltage: 100-240 V Land van herkomst · Engeland · · · · · · · · · Alles wat je nodig hebt om de melkproductie te behouden, melk af te kolven en te bewaren wanneer je niet in de buurt van je baby bent. Zachte massagekussens Het elektronische geheugen leert van jou. Met één druk op de knop gaat de ISIS iQ probleemloos door in je persoonlijke kolfritme. Accupak: 1 stk Flessenstandaard/afsluiting gietgat: 2 stk 125ml-bewaarflessen voor moedermelk: 2 stk Bewaarflessen voor moedermelk (260 ml): 1 stk IJskoelers: 2 stk Reistas van microvezel: 1 stk Netsnoer: 1 stk Reserveonderdelen: 1 stk Reisverpakking voor spenen voor pasgeborenen: 1 stk · Onderdelen voor handmatig kolven voor als er geen stroom beschikbaar is: 1 Inclusief Netspanning, batterij en handmatig Ontwikkelingsfases · Fases: 0 - 6 maanden · De gepatenteerde massagekussens bewegen op en neer en simuleren zo het zuigen van de baby, waardoor een snelle en natuurlijke toeschietreflex moet worden gestimuleerd. Zachte zuigkracht De zachte zuigkracht imiteert het zuigen van je baby om te zorgen voor een constante melkhoeveelheid, zodat je minder lang hoeft te kolven. Deze enkele elektrische borstkolf werkt niet alleen via netspanning, maar ook op batterijen en als een handkolf voor volledige flexibiliteit. Meer melk op natuurlijke wijze Dankzij het afkolven is er altijd moedermelk beschikbaar, zelfs als je er zelf niet kunt zijn Publicatiedatum 2011-06-04 Versie: 9. 3. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40726-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40726-11-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag