Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-06-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-06-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40726-06-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40726-06-16 te teleladen.


PHILIPS 40726-06-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40726-06-16 QUICK START GUIDE (1294 ko)
   PHILIPS 40726-06-16 QUICK START GUIDE (1294 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40726-06-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kolf rechtstreeks in de bewaarflessen door deze aan je Philips AVENT borstkolf te bevestigen. [. . . ] (spenen niet meegeleverd) Express · Kolf melk rechtstreeks in de bewaarfles Voeden · Vervang het afsluitplaatje eenvoudig door een AVENT-speen Bewaren · Plaats een afsluitplaatje om moedermelk te bewaren Het voordeel van Philips AVENT · Kan met alle AVENT-spenen en -drinktuiten worden gebruikt Bewaarflessen voor moedermelk 4 x 125 ml 40726-06-16/04 Specificaties Land van herkomst · Engeland Kenmerken Ontwerp · Flesontwerp: Eenvoudig in elkaar te zetten, Gemakkelijk schoon te maken, Gemakkelijk vast te houden, Brede hals Express Inclusief · Afsluitringen: 4 st. · 125ml-bewaarflessen voor moedermelk: 4 st. Ontwikkelingsfases · · Fases: 0-6 maanden, 0 - 6 maanden Flesvoeding · Capaciteit: 125 ml · Materiaal: Zeer duurzaam Kolf melk rechtstreeks in een bewaarfles met iedere Philips AVENT-borstkolf Voeden Vervang om te voeden het afsluitplaatje door een AVENT-speen; overgieten van de melk is niet nodig. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40726-06-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40726-06-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag