Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40714-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40714-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40714-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40714-31-16 te teleladen.


PHILIPS 40714-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40714-31-16 QUICK START GUIDE (1337 ko)
   PHILIPS 40714-31-16 QUICK START GUIDE (1337 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40714-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Maar uiteraard zal uw baby het nóg leuker vinden als u erbij bent om hem of haar te prijzen, aan te moedigen en te reageren! [. . . ] Gooi deze handleiding en de verpakking niet weg, want ze bevatten belangrijke informatie. 2 Wanneer u de baby met de Magic Mirror wilt laten Spelen zonder dat deze is opgehangen in het ledikantje of de box van uw baby, verwijder dan de riem door het veiligheidsslot tegen de wijzers van de klok in te draaien. > Uw Magic Mirror is nu gereed om op te nemen of om opgenomen geluidjes af te spelen. Als er geen knoppen zijn ingedrukt, neemt de Magic Mirror de geluidjes van uw baby automatisch op en speelt ze direct daarna twee maal af. ­ Gebruik alleen batterijen van het aanbevolen of een vergelijkbaar type. ­ Oplaadbare batterijen dienen uit het product te worden verwijderd voordat ze worden opgeladen (indien ze verwijderd kunnen worden). ­ Oplaadbare batterijen dienen slechts opgeladen te worden onder toezicht van een volwassene (indien ze verwijderd kunnen worden). Als u informatie wilt of een probleem heeft, ga dan naar de Philips-website op www. [. . . ] Com of neem contact op met de Philips-klantenservice in uw land (u vindt het telefoonnummer in de garantie-leaflet). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40714-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40714-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag