Gebruiksaanwijzing PHILIPS 40514-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40514-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 40514-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 40514-17-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 40514-17-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 40514-17-16 BROCHURE (956 ko)
   PHILIPS 40514-17-16 QUICK START GUIDE (1110 ko)
   PHILIPS 40514-17-16 BROCHURE (951 ko)
   PHILIPS 40514-17-16 QUICK START GUIDE (1110 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 40514-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dompel het snoer, de stekker of de machine zelf niet in water of een andere vloeistof onder om brand, elektrische schokken en ongevallen te vermijden. Wees in het bijzonder voorzichtig tijdens het gebruik van de espressomachine in de buurt van kinderen. Haal de stekker uit het stopcontact, wanneer de machine niet gebruikt wordt of tijdens het schoonmaken. Laat de machine afkoelen alvorens onderdelen te plaatsen of te verwijderen en vóór het schoonmaken. [. . . ] zanurzy w wodzie na 1 sekund pasek testowy znajdujcy si w wyposaeniu urzdzenia. 3 4 Controleer de waarde van de waterhardheid en stel het volgende in: - de hardheid van het water in de machine; - het Intenza Aroma System (pag. Houd gelijktijdig gedurende 3 seconden ingedrukt om toegang tot de programmering te krijgen. Druk op de toets totdat de gemeten waarde bereikt is. Bij de afgifte van 2 kopjes zal de machine de helft van de ingestelde hoeveelheid uitschenken en even stoppen om daarna de tweede dosis koffie uit te schenken. De koffieafgifte wordt dus nog een keer gestart en beëindigd. Regel de hoogte van het lekbakje naar gelang de hoogte van het kopje/de kopjes. Plaats één kopje onder de uitloop als u één kopje koffie wilt. Plaats twee kopjes onder de uitloop als u twee kopjes koffie wilt. Regel de hoeveelheid koffie door aan de knop te draaien. 1 keer voor 1 koffie 2 keer voor 2 koffie Nacisn rodkowy przycisk: 1 raz na jedn kaw 2 razy na dwie kawy De koffie wordt geheel automatisch door de machine verstrekt. Belangrijke opmerking: De hoeveelheid melk in de karaf mag nooit lager zijn dan het minimumniveau "MIN" en nooit hoger zijn dan het maximumniveau "MAX". Na het gebruik van de Milk Island al zijn componenten zorgvuldig reinigen. Gebruik voor de bereiding van de cappuccino koude melk (0-8°C), zo krijgt u een beter resultaat. Spoel het reservoir schoon en vul het met vers drinkwater tot aan het teken in het reservoir. Plaats een leeg kannetje van geschikte afmetingen onder het stoompijpje. De machine begint de spoelcyclus, zodra het waterreservoir is geplaatst. Als de spoeling beëindigd is, gaat het ontkalkingsled uit en gaat het alarmled aan. Druk "5" seconden op de knop om de ontkalkingscyclus te verlaten. Nadat de ontkalking is uitgevoerd, moet, indien aanwezig, de Intenza waterfilter opnieuw worden geplaatst. Indien deze niet aanwezig is, controleer of in het reservoir het witte filtertje beschreven op pag. Tijdens de normale werking kan het bericht verschijnen dat aangeeft om de koffiediklade te legen (zie pag. [. . . ] Het stopcontact moet op ieder moment toegankelijk zijn. De voedingskabel mag niet beschadigd worden, noch met klemmen worden vastgezet, op gloeiende oppervlakken worden geplaatst, enz. - Laat de voedingskabel niet naar beneden hangen. (Opgelet: gevaar voor struikelen of het op de grond vallen van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 40514-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 40514-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag