Gebruiksaanwijzing PHILIPS 39PFL3807T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 39PFL3807T. Wij hopen dat dit PHILIPS 39PFL3807T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 39PFL3807T te teleladen.


PHILIPS 39PFL3807T : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1137 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 39PFL3807T QUICK START GUIDE (524 ko)
   PHILIPS 39PFL3807T (1095 ko)
   PHILIPS 39PFL3807T QUICK START GUIDE (524 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 39PFL3807T

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt de kruidenmolen alleen met het eigen koppelstuk aan het motorgedeelte bevestigen. [. . . ] Vóór het gebruik: steek de stekker pas in het stopcontact nadat de kruidenmolen goed op het motorgedeelte is bevestigd. Na het gebruik: haal de stekker uit het stopcontact vóórdat u de kruidenmolen van het motorgedeelte neemt. - Om het verwerken zo goed mogelijk te regelen gebruikt u bij voorkeur de momentstand. De kruidenmolen is geschikt voor het hakken, malen en pureren van bijvoorbeeld: Kruiden en specerijen - gedroogde kruiden (5-10 g) - peperkorrels (5-10 g) - gedroogde gemberwortel (2, 5-5 g) - sesamzaad (20 g) - peterselieblad (10 g) Granen (ongekookt) - rijst (75 g) - maïs (75 g) - tarwe (75 g) Gedroogde peulvruchten - sojabonen (75 g) - witte bonen (75 g) Koffiebonen (50 g, middelfijn gemalen) Fruit (voeg evt. [. . . ] De kruidenmolen is geschikt voor het hakken, malen en pureren van bijvoorbeeld: Kruiden en specerijen - gedroogde kruiden (5-10 g) - peperkorrels (5-10 g) - gedroogde gemberwortel (2, 5-5 g) - sesamzaad (20 g) - peterselieblad (10 g) Granen (ongekookt) - rijst (75 g) - maïs (75 g) - tarwe (75 g) Gedroogde peulvruchten - sojabonen (75 g) - witte bonen (75 g) Koffiebonen (50 g, middelfijn gemalen) Fruit (voeg evt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 39PFL3807T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 39PFL3807T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag