Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37906-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37906-11-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37906-11-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37906-11-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 37906-11-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37906-11-16 BROCHURE (1155 ko)
   PHILIPS 37906-11-16 QUICK START GUIDE (1178 ko)
   PHILIPS 37906-11-16 BROCHURE (1149 ko)
   PHILIPS 37906-11-16 QUICK START GUIDE (1178 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37906-11-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik het apparaat niet op pasgewassen haar. Opmerking:Voordat u met knippen begint, moet u ervoor zorgen dat het hoofd van de persoon van wie u het haar gaat knippen zich op dezelfde hoogte bevindt als uw borst. Zo zijn alle delen van het hoofd goed zichtbaar en bereikbaar. Zorg ervoor dat de armen van de kam aan beide zijden goed in de geleidegroeven zijn geschoven. [. . . ] De standen komen overeen met de resterende haarlengte na het knippen (fig. De grote kam knipt het haar op een lengte van 24 mm, 27 mm, 30 mm, 33 mm, 36 mm, 39 mm of 42 mm. Noteer de haarlengtestanden die u gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. U knipt het meest doeltreffend wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. Probeer verschillende kniprichtingen (naar boven, naar beneden of overdwars), omdat haar in verschillende richtingen groeit. Maak overlappende bewegingen om ervoor te zorgen dat het apparaat al het haar raakt dat moet worden geknipt. Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de kam goed in contact is met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. Bij gekruld haar, weinig haar of lang haar kunt u het haar met een stylingkam naar het apparaat bewegen om een goed resultaat te bereiken. verwijder regelmatig het afgeknipte haar dat zich in de kam ophoopt. Als er zich veel haar heeft verzameld in de kam, verwijder deze dan van het apparaat en blaas en/of schud het haar eruit. gebruik uitsluitend de bijgeleverde adapter. Als de adapter beschadigd is, moet u deze altijd laten vervangen door een adapter van het oorspronkelijke type om gevaar te voorkomen. Gebruik het apparaat niet wanneer het knipelement of de kammen beschadigd of kapot zijn, omdat dit verwondingen kan veroorzaken. Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor het knippen van hoofdhaar bij mensen. Gebruik het niet voor andere doeleinden. Gebruik het apparaat niet in bad of onder de douche. Dompel het apparaat nooit in water of een andere vloeistof en spoel het ook niet af onder de kraan. Algemeen De adapter zet 100-240 volt om in een veilige laagspanning van minder dan 24 volt. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te 4222. [. . . ] Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te 4222. Opmerking: Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de kam goed in contact is met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. Vervangen Vervang een beschadigd of versleten knipelement alleen door een origineel Philips-knipelement. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37906-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37906-11-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag