Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37906-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37906-11-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37906-11-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37906-11-16 te teleladen.


PHILIPS 37906-11-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37906-11-16 BROCHURE (1155 ko)
   PHILIPS 37906-11-16 QUICK START GUIDE (1178 ko)
   PHILIPS 37906-11-16 BROCHURE (1149 ko)
   PHILIPS 37906-11-16 QUICK START GUIDE (1178 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37906-11-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerking: Als het acculampje oranje gaat branden, bevat de accu nog voldoende energie voor één knipbeurt (circa 15 minuten). Het apparaat opladen Laad het apparaat minstens 8 uur op voordat u het voor de eerste keer gebruikt, wanneer u het langere tijd niet hebt gebruikt of wanneer het acculampje oranje gaat branden om aan te geven dat de accu bijna leeg is. Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, kunt u het tot 45 minuten snoerloos gebruiken. Knippen met snoer Als de accu leeg is, kunt u het apparaat ook op netspanning gebruiken. [. . . ] Het apparaat gebruiken Knippen met kam Opmerking: Zorg ervoor dat het haar schoon en droog is. Opmerking:Voordat u met knippen begint, moet u ervoor zorgen dat het hoofd van de persoon van wie u het haar gaat knippen zich op dezelfde hoogte bevindt als uw borst. Zorg ervoor dat de armen van de kam aan beide zijden goed in de geleidegroeven zijn geschoven. De standen komen overeen met de resterende haarlengte na het knippen (fig. De grote kam knipt het haar op een lengte van 24 mm, 27 mm, 30 mm, 33 mm, 36 mm, 39 mm of 42 mm. Noteer de haarlengtestanden die u gebruikt voor een bepaald kapsel als geheugensteuntje voor toekomstige knipsessies. U knipt het meest doeltreffend wanneer u het apparaat tegen de haargroeirichting in beweegt. Probeer verschillende kniprichtingen (naar boven, naar beneden of overdwars), omdat haar in verschillende richtingen groeit. Maak overlappende bewegingen om ervoor te zorgen dat het apparaat al het haar raakt dat moet worden geknipt. Als de adapter beschadigd is, moet u deze altijd laten vervangen door een adapter van het oorspronkelijke type om gevaar te voorkomen. Gebruik het apparaat niet wanneer het knipelement of de kammen beschadigd of kapot zijn, omdat dit verwondingen kan veroorzaken. Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor het knippen van hoofdhaar bij mensen. Dompel het apparaat nooit in water of een andere vloeistof en spoel het ook niet af onder de kraan. Algemeen De adapter zet 100-240 volt om in een veilige laagspanning van minder dan 24 volt. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te 4222. Opmerking: Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de kam goed in contact is met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. Vervangen Vervang een beschadigd of versleten knipelement alleen door een origineel Philips-knipelement. [. . . ] Opmerking: Zorg ervoor dat de vlakke zijde van de kam goed in contact is met de hoofdhuid voor een gelijkmatig knipresultaat. Vervangen Vervang een beschadigd of versleten knipelement alleen door een origineel Philips-knipelement. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. De ingebouwde accu bevat stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37906-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37906-11-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag