Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37905-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37905-11-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37905-11-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37905-11-16 te teleladen.


PHILIPS 37905-11-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37905-11-16 BROCHURE (958 ko)
   PHILIPS 37905-11-16 QUICK START GUIDE (1091 ko)
   PHILIPS 37905-11-16 BROCHURE (951 ko)
   PHILIPS 37905-11-16 QUICK START GUIDE (1091 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37905-11-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Zorg ervoor dat het apparaat uitgeschakeld is en niet op netspanning aangesloten is. 8) 3 Duw met uw duim het middelste gedeelte van het knipelement omhoog totdat het openklapt (fig. Vervang het knipelement alleen door een origineel Philips-knipelement. [. . . ] Vervang het knipelement alleen door een origineel Philips-knipelement. 1 Duw met uw duim het middelste gedeelte van het knipelement omhoog totdat het openklapt en trek het knipelement dan van het apparaat af (fig. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Waarschuwing Controleer of het voltage aangegeven op de adapter en het apparaat overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. Knip de adapter niet af om deze te vervangen door een andere stekker, aangezien dit een gevaarlijke situatie oplevert. Om een goed resultaat te bereiken bij gekruld haar, weinig haar of lang haar, kunt u een stylingkam gebruiken om het haar naar het apparaat te geleiden. verwijder regelmatig het afgeknipte haar dat zich in de haarknipkam ophoopt. Als er zich veel haar heeft verzameld in de kam, verwijder deze dan van het apparaat en blaas en/of schud het haar eruit. Knippen zonder de haarknipkam U kunt het apparaat zonder haarknipkam gebruiken om het haar zeer kort te knippen (0, 8 mm) of om de neklijn en de haarlijn rond de oren bij te werken. 1 Om de haarknipkam te verwijderen, drukt u op de keuzeknop voor de haarlengtestand (1), schuift u de kam omhoog en trekt u deze van het apparaat (2). 8) 2 Kam eerst de haarpunten over het oor heen wanneer u de haarlijn rond de oren wilt gaan bijwerken. 4 Houd het apparaat een beetje schuin zodat één hoek van het knipelement de haarpunten raakt. Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ] 8) 2 Kam eerst de haarpunten over het oor heen wanneer u de haarlijn rond de oren wilt gaan bijwerken. 4 Houd het apparaat een beetje schuin zodat één hoek van het knipelement de haarpunten raakt. Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37905-11-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37905-11-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag