Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37905-06-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37905-06-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37905-06-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37905-06-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 37905-06-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37905-06-16 BROCHURE (956 ko)
   PHILIPS 37905-06-16 QUICK START GUIDE (1091 ko)
   PHILIPS 37905-06-16 BROCHURE (1012 ko)
   PHILIPS 37905-06-16 QUICK START GUIDE (1091 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37905-06-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Schuif de aan/uitknop naar beneden om het scheerapparaat uit te schakelen. 4 Plaats na gebruik de beschermkap op het scheerapparaat om beschadigingen aan de scheerhoofdentevoorkomen(fig. Schoonmaken en onderhoud Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. regelmatig schoonmaken geeft een beter scheerresultaat. [. . . ] Om uw scheerapparaat gemakkelijk en optimaal schoon te kunnen maken, is Philipsscheerhoofdreinigingsspray (typenr. Opmerking: Philips-scheerhoofdreinigingsspray is mogelijk niet in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land over de verkrijgbaarheid in uw land. U kunt het apparaat ook op de volgende manier schoonmaken: Iedere week: scheerunit en haarkamer 1 Schakel het scheerapparaat uit. 3 Om de opsluitplaat te verwijderen, duwt u de zijkanten van de centrale veer naar elkaar toe (1). Dit is van cruciaal belang voor optimale prestaties omdat elk mes is ingeslepen op een bijbehorend kapje. Als u de mesjes en kapjes per ongeluk verwisselt, kan het een aantal weken duren voordat het apparaat weer optimaal scheert. 5 Maak het mesje schoon met de korte haren vanhetschoonmaakborsteltje(fig. Borstel voorzichtig in de richting van de pijl. 7 Schuif de scheerhoofden terug in de opsluitplaat en plaats de opsluitplaat terug in descheerunit(fig. Naleving van richtlijnen Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Klaarmaken voor gebruik Batterijen plaatsen Het apparaat werkt op twee R6 AA 1, 5-volt batterijen. gebruik bij voorkeur alkalinebatterijen van Philips. Zorg ervoor dat uw handen droog zijn wanneer u de batterijen plaatst. Opmerking: Zorg ervoor dat de aanduidingen + en op de batterijen overeenkomen met de aanduidingen in het batterijvak. Opmerking: Het scheerapparaat werkt niet wanneer de batterijen verkeerd zijn geplaatst. 3 Plaats het klepje van het batterijvak terug op het apparaat. Plaats eerst het bovenste deel van het klepje (1) en druk vervolgens op het onderstedeel(2)totueenklikhoort(fig. Schade door lekkende batterijen voorkomen Stel het apparaat niet bloot aan temperaturen boven 35°C. [. . . ] Plaats eerst het bovenste deel van het klepje (1) en druk vervolgens op het onderstedeel(2)totueenklikhoort(fig. Schade door lekkende batterijen voorkomen Stel het apparaat niet bloot aan temperaturen boven 35°C. Verwijder de batterijen als u het apparaat een maand of langer niet gaat gebruiken. laat nooit lege batterijen in het apparaat zitten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37905-06-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37905-06-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag