Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37777-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37777-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37777-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37777-17-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 37777-17-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37777-17-16 BROCHURE (769 ko)
   PHILIPS 37777-17-16 QUICK START GUIDE (1791 ko)
   PHILIPS 37777-17-16 BROCHURE (763 ko)
   PHILIPS 37777-17-16 QUICK START GUIDE (1791 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37777-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zet de schakelaar op "uit" om de machine uit te schakelen en haal de stekker uit het stopcontact. Wanneer u een verlengsnoer gebruikt, ga dan na: a. of de voltage aangeduid op het verlengsnoer overeenkomt met de elektrische voltage van het huishoudapparaat; b. Of het voorzien is van een stekker met drie pennen en aarding (indien het snoer van het c. [. . . ] Plaats één kopje onder de Plaats twee kopjes onder de wilt. Wanneer de machine klaar is met kopjes wegnemen. AFGIFTE VAN HEET WATER contact met de handen, gebruik alleen de speciale handgreep. Wacht tot de houder met de gewenste hoeveelheid water is gevuld. Contact met de handen, gebruik alleen de speciale handgreep. Plaats een bakje onder het stoompijpje. Het lampje begint te knipperen Wacht tot het lampje stopt met knipperen en continu gaat branden. Voer de eventuele condens af en wacht tot er alleen stoom uit komt. Steek het stoompijpje helemaal in de melk. 16 17 Na het opschuimen van de melk gelijk doorgaan met krijgt u een voortreffelijke cappuccino. ONTKALKING In het geval er een verschil bestaat, heeft hetgeen aangegeven is in de handleiding voor gebruik terialen die apart zijn verkocht. Verzeker u ervan dat de centrale unit op de ruststand staat; de twee tekentjes moeten samenvallen. De afgebeelde hendel moet op de goede stand staan; controleer dit eerst door krachtig op de toets De hendel aan de achterzijde van de centrale unit moet helemaal naar beneden staan. Plaats de centrale unit schoon en droog terug. De machine kan niet worden ingeschakeld. De machine is niet op het elektriciteitsnet Sluit de machine op het elektriciteitsnet aan. De stekker aan de achterzijde van de Steek de stekker in het stopcontact van de machine is niet aangesloten. Warm de kopjes door de afgifte van heet water. De machine warmt te langzaam op of er komt te weinig water uit het pijpje. De centrale unit kan niet uit de machine worden genomen. Het circuit van de machine is verstopt door kalkaanslag. Centrale unit zit niet goed op zijn plaats. [. . . ] - Kies een steunoppervlak dat goed waterpas staat. Plaats het niet op gloeiende oppervlakken! - Plaats het op 10 cm afstand van wanden en kookplaten. - Het stopcontact moet op ieder moment toegankelijk zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37777-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37777-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag