Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37369-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37369-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37369-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37369-31-16 te teleladen.


PHILIPS 37369-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37369-31-16 QUICK START GUIDE (1654 ko)
   PHILIPS 37369-31-16 QUICK START GUIDE (1654 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37369-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips AVENT Ultrasone luchtbevochtiger 37369-31-16/20 Een gezonde omgeving voor je baby Zorgt voor een continu aangename luchtvochtigheid De luchtvochtigheid speelt een belangrijke rol bij het welzijn van je baby. Om het immuunsysteem van je baby een goede start te geven, helpt het om de luchtvochtigheid in zijn/haar directe omgeving te meten. Gerustgestelling over het welzijn van je baby · Voorkomt irritatie van de slijmvliezen · Helpt de huid zijdezacht te houden · Controleer de ideale vochtigheid en temperatuur Gemak voor jou en je baby · Instelbare nevelafgifte · Geen condens door het ultrasone-verdampingsprincipe · Dankzij de stille werking kan je baby rustig slapen De veiligheid van je baby · Veilige afgifte van koele nevel ·. Ultrasone luchtbevochtiger 37369-31-16/20 Specificaties Technische specificaties · · · · · · Geluidsniveau: < 35 dB Bereik van de temperatuurmeting: -10 - 40 °C Relatieve vochtigheid: 20% - 80% RV Verdampingstechnologie: Ultrasoon Uitgang van de damp: 250 ml/u Volume van het waterreservoir: 2 l · Frequentie: 50/60 Hz · Energieverbruik: 35 W Kenmerken Voorkomt irritatie van de slijmvliezen Gewicht en afmetingen · Afmetingen van het product (b x d x h): Ø 240 x 330 mm · Gewicht van het product: 3, 3 kg De ultrasone luchtbevochtiger zorgt voor een aangename vochtigheidsgraad en beschermt je baby tegen een pijnlijke keel en irritatie van de slijmvliezen. Het apparaat heeft op die manier een positief effect op het opbouwen van weerstand tegen infecties. Vermogen · Netstroom: AC 220 - 240 V Ontwikkelingsfases · · Fases: 0 - 6 maanden, 6 - 12 maanden Helpt de huid zijdezacht te houden Luchtbevochtiging helpt de huid van je baby gezond en zacht te houden. Temperatuur-/vochtigheidsmeter Een losse temperatuur-/luchtvochtigheidsmeter wordt meegeleverd, zodat je de vochtigheid en de temperatuur in de babykamer kunt controleren (in het ideale geval 16 tot 20°C bij een relatieve vochtigheid van 40 tot 60%. ) Geen condens Een veilig en natuurlijk systeem voor in huis - de koele, gezonde nevel die wordt geproduceerd door hoogfrequente ultrasone golven veroorzaakt geen condens en leidt ook niet tot stijging van de kamertemperatuur. Veilige afgifte van koele nevel Een veilig en natuurlijk systeem voor in huis - de koele, gezonde nevel die wordt geproduceerd door hoogfrequente ultrasone golven veroorzaakt geen condens, leidt niet tot stijging van de kamertemperatuur en is volkomen veilig voor je baby. Publicatiedatum 2010-02-17 Versie: 5. 0. 1 © 2010 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37369-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37369-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag