Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37351-87-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37351-87-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37351-87-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37351-87-16 te teleladen.


PHILIPS 37351-87-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3693 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37351-87-16 BROCHURE (349 ko)
   PHILIPS 37351-87-16 BROCHURE (319 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37351-87-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] De luidspreker van 15 mm heeft het juiste formaat om optimaal van muziek te kunnen genieten. 3D-Flex Soft-oorhaakje Dit 3D-oorhaakje is zacht en flexibel en blijft dus goed op uw plaats als u in beweging bent of onderweg van muziek geniet. Comfortabele pasvorm · Brutogewicht: 0, 194 kg Deze hoofdtelefoon is ontworpen rond de vorm van uw oor, zodat u met meer plezier en comfort langere tijd kunt luisteren. Voorgevormd oorhaakje Het oorhaakje blijft zelfs als u in beweging bent achter uw oor zitten. Hierdoor blijft uw oortelefoon goed op zijn plaats en klinkt hij geweldig. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37351-87-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37351-87-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag