Gebruiksaanwijzing PHILIPS 37209-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37209-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 37209-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 37209-17-16 te teleladen.


PHILIPS 37209-17-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 37209-17-16 BROCHURE (959 ko)
   PHILIPS 37209-17-16 QUICK START GUIDE (752 ko)
   PHILIPS 37209-17-16 BROCHURE (953 ko)
   PHILIPS 37209-17-16 QUICK START GUIDE (752 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 37209-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kies de verlichting die bij u past · expressieve en elegante vormgeving van eersteklas materiaal · Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden Prachtig energiezuinig warm wit licht · inclusief Philips-lamp(en) · Warm, wit licht · Maximale wattage van vervangende lamp: 60 W Kleurtemperatuur: 2700 K warm wit Maximale levensduur lamp: 6000 uur IP-code: IP20, bestand tegen voorwerpen groter dan 12, 5 mm, niet bestand tegen water · Philips myLiving is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en past daardoor perfect bij de beste binnenhuisarchitectuur. [. . . ] Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en afwerkingen kunt u de lampen uitstekend combineren met vrijwel alle gordijnen, meubilair, verf en accessoires voor elke sfeer die u maar wilt. Onze aandacht voor detail en design helpt u uw eigen stijl te creëren, precies zoals u dat wilt - een uitnodigende sfeer en een omgeving waarin u en uw vrienden en familie zich thuis voelen. Als u zich graag met woninginrichting bezighoudt en houdt van experimenteren met nieuwe stijlen en thema's, dan is Philips myLiving iets voor u. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren. Deze lamp bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. [. . . ] Deze lamp bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 37209-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 37209-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag