Gebruiksaanwijzing PHILIPS 36918-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 36918-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 36918-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 36918-17-16 te teleladen.


PHILIPS 36918-17-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 36918-17-16 QUICK START GUIDE (587 ko)
   PHILIPS 36918-17-16 QUICK START GUIDE (587 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 36918-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] de schroefring , speen en de beschermkap passen op alle flessen uit de reeks van Philips AVENT · Laat ONDER GEEN BEDING toe dat kinderen spelen met kleine onderdelen of dat ze wandelen/rennen, als ze een fles of beker gebruiken · Andere dranken dan melk en water, zoals vruchtensappen en suikerdranken met een smaakje, worden niet aanbevolen. [. . . ] Mochten ze toch gebruikt worden, dan moeten ze goed verdund zijn en alleen gegeven worden voor korte perioden en niet constant met kleine teugjes gedronken worden · Om verbranding te vermijden moet u zorgen dat hete vloeistoffen afkoelen, voordat u de voeding klaarmaakt · Afgekolfde borstvoeding kan gedurende maximaal 48 uur bewaard worden in de gesteriliseerde AVENT polypropyleen flessen/bewaarbekers in de koelkast (niet in de deur van de koelkast), in de vriezer gedurende 3 maanden of 6 maanden in een vriezer van nul graden. Vries borstvoeding nooit opnieuw in en voeg geen borstvoeding toe aan melk die al bevroren is · Om te zorgen dat de fles goed werkt en om lekken te voorkomen moet u er altijd voor zorgen dat: - al het vuil en alle resten die zich rond de rand van de basis van de fles of de adapterring kunnen ophopen voor het in elkaar zetten verwijderd zijn - de schroefring van de fles niet te sterk is vastgedraaid, wanneer u deze op de basis van de fles aanbrengt · reservespenen zijn apart verkrijgbaar. Spenen kan men krijgen in stroomsnelheden voor pasgeborenen, langzaam, medium, snel en variabel. Dit om zeker te zijn dat alles hygiënisch is · Maak het product schoon voor elke keer dat u het gebruikt · Was en spoel grondig af, steriliseer dan met een Philips AVENT sterilisator of laat vijf minuten koken · verwarm ONDER GEEN BEDING de inhoud in een magnetron. Dat kan tot ongelijke verhitting leiden en uw baby kan zich daardoor branden · Was uw handen grondig en zorg ervoor dat oppervlakken schoon zijn, voordat u contact heeft met gesteriliseerde componenten · Zet ONDER GEEN BEDING componenten direct op oppervlakken die schoon gemaakt zijn met anti-bacteriële schoonmaakmiddelen · Excessieve concentratie van schoonmaakmiddelen kan op den duur plastic componenten doen scheuren. Indien dit gebeurt, onmiddellijk vervangen · Kan in de vaatwasmachine gereinigd worden ­ voedselresten kunnen componenten doen verkleuren · Controleer of u een speen met de juiste stroomsnelheid gebruikt, wanneer u uw [. . . ] Dat kan tot ongelijke verhitting leiden en uw baby kan zich daardoor branden · Was uw handen grondig en zorg ervoor dat oppervlakken schoon zijn, voordat u contact heeft met gesteriliseerde componenten · Zet ONDER GEEN BEDING componenten direct op oppervlakken die schoon gemaakt zijn met anti-bacteriële schoonmaakmiddelen · Excessieve concentratie van schoonmaakmiddelen kan op den duur plastic componenten doen scheuren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 36918-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 36918-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag