Gebruiksaanwijzing PHILIPS 36126-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 36126-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 36126-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 36126-17-16 te teleladen.


PHILIPS 36126-17-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 36126-17-16 BROCHURE (808 ko)
   PHILIPS 36126-17-16 QUICK START GUIDE (1182 ko)
   PHILIPS 36126-17-16 BROCHURE (802 ko)
   PHILIPS 36126-17-16 QUICK START GUIDE (1182 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 36126-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en afwerkingen kunt u de lampen uitstekend combineren met vrijwel alle gordijnen, meubilair, verf en accessoires voor elke sfeer die u maar wilt. [. . . ] Onze aandacht voor detail en design helpt u uw eigen stijl te creëren, precies zoals u dat wilt - een uitnodigende sfeer en een omgeving waarin u en uw vrienden en familie zich thuis voelen. Meerdere toepassingen Technische specificaties Netstroom: Bereik 220 V - 240 V, 50-60 Hz Lamptechnologie: TL, 230 V Aantal lampen: 3 Fitting: E27 Wattage van meegeleverde lamp: 23W Diversen · Speciaal ontworpen voor: Woonkamer/ slaapkamer · Stijl: Modern · Type: Hangverlichting · Als u zich graag met woninginrichting bezighoudt en houdt van experimenteren met nieuwe stijlen en thema's, dan is Philips myLiving iets voor u. Philips myLiving is een serie decoratieve wand-, plafond-, vloer- en tafellampen in verschillende kleuren en gemaakt van eersteklas materialen. Inclusief Philips-lamp(en) Deze armatuur wordt inclusief Philips-lamp(en) geleverd, waardoor u de beste lichtkwaliteit en het beste effect krijgt, passend bij uw armatuur. Warm, wit licht Hij gebruikt de nieuwste spaarlamptechnologie om een overvloedig, warm wit licht te creëren. Diffuus licht Het diffuse licht geeft een warm wit licht en is perfect als algemene verlichting. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. www. philips. com Deze lamp bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. [. . . ] www. philips. com Deze lamp bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 36126-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 36126-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag