Gebruiksaanwijzing PHILIPS 34207-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 34207-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 34207-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 34207-31-16 te teleladen.


PHILIPS 34207-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 34207-31-16 BROCHURE (894 ko)
   PHILIPS 34207-31-16 QUICK START GUIDE (1105 ko)
   PHILIPS 34207-31-16 BROCHURE (889 ko)
   PHILIPS 34207-31-16 QUICK START GUIDE (1105 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 34207-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt ook wakker worden met uw favoriete muziek door gewoon de gewenste nummers te selecteren op uw iPod of iPhone. Licht dat u zachtjes wekt · Het geleidelijk toenemende licht bereidt uw lichaam voor op het wakker worden · Spaarlamp Lichtintensiteit · Tot 300 lux voor natuurlijk ontwaken · Maakt wakker worden aangenamer (klinisch bewezen) Word wakker met uw favoriete geluiden · Keuze uit 4 natuurlijke en aangename wekgeluiden en FM-radio Word wakker met uw favoriete muziek · Geweldige geluidskwaliteit dankzij de geïntegreerde klankholte · Uw iPod/iPhone afspelen en opladen · Word wakker met de melodieën van uw iPod/iPhone Schemersimulatie · Val in slaap bij geleidelijk dimmend licht en geluid dat in volume afneemt Wake-up Light 34207-31-16/01 station voor iPhone/iPod Schemersimulatie Kenmerken Licht dat u zachtjes wekt wektijdstip afgespeeld, eerst zachtjes, maar langzaam steeds harder gedurende negentig seconden tot het geselecteerde volume is bereikt. Specificaties Eenvoudig te gebruiken Uw iPod/iPhone afspelen en opladen · Sluimerknop voor geluid: 9 minuut/minuten · Compact formaat: Het apparaat neemt slechts een kleine ruimte op uw nachtkastje in beslag · Functie voor stroomuitval: 15 minuut/minuten · Rubberen anti-slipmat · Testfunctie voor alarm Speel uw favoriete muziek af vanaf uw iPod/iPhone. [. . . ] Uw iPod/iPhone wordt opgeladen als deze zich in het basisstation bevindt en is dus altijd klaar voor gebruik. Lamp 4 natuurlijke wekgeluiden · Gesimuleerde zonsopgang (0 -: 30 minuut/minuten · Dimmer voor de lichtintensiteit: 0 - 300 lux bij 40 - 50 cm · Functie voor het in- en uitschakelen van het geluid · Schemersimulatie Het licht wordt vanaf 30 minuten voor de ingestelde wektijd geleidelijk feller. Het licht schijnt op uw ogen en heeft een positieve invloed op uw energiehormonen en bereidt uw lichaam voor op het ontwaken. Hierdoor heeft ontwaken een aangenamer gevoel. Geluid · Compatibel met iPod/iPhone · Hoogwaardige klankkast: Geïntegreerde klankholte · Digitale FM-radio · Aantal wekgeluiden: 4 Spaarlamp Scherm Op de ingestelde tijd wordt u gewekt door een natuurlijk geluid of door de vooraf ingestelde radiozender. Het geluid neemt geleidelijk toe in volume en bereikt na anderhalve minuut uiteindelijk het niveau dat u hebt geselecteerd. Selecteer uw favoriete nummer op uw iPod of iPhone en deze wordt op het ingestelde Het geleidelijk afnemende licht en geluid helpen u bij het in slaap vallen. U kunt de gewenste tijd voor de duur van de schemersimulatie instellen. Publicatiedatum 2011-07-15 Versie: 5. 4. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 34207-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 34207-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag