Gebruiksaanwijzing PHILIPS 336124816

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 336124816. Wij hopen dat dit PHILIPS 336124816 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 336124816 te teleladen.


PHILIPS 336124816 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 336124816 QUICK START GUIDE (1119 ko)
   PHILIPS 336124816 QUICK START GUIDE (1119 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 336124816

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Met de automatische rijstkookprogramma's van Philips blijven de voedingsstoffen en versheid van elke rijstkorrel behouden. De slimme manier om rijst te koken · Automatische warmhoudfunctie houdt rijst 12 uur vers · Automatisch rijst koken Eenvoudig te bedienen · One Touch-knop voor eenvoudige bediening Boordevol handige functies · Verwijderbaar netsnoer voor eenvoudig opbergen · Geïntegreerd handvat · Eenvoudig te reinigen binnenpan met antiaanbaklaag · Eenvoudig afleesbare waterniveau-indicator Rijstkoker 336124816/80 Jar 10 koppen grafisch keukenontwerp Kenmerken Automatische warmhoudfunctie van 12 uur One Touch-knop Specificaties Algemene specificaties · Automatisch koken voor verse rijst · Automatische warmhoudfunctie houdt rijst 12 uur vers · Bediening met één druk op de knop · Eenvoudig te reinigen binnenpan met antiaanbaklaag · Eenvoudig afleesbare waterniveau-indicator Accessoires · Plastic stoombak · Rijstlepel · Maatbeker Gebruik de warmhoudfunctie om rijst gedurende een langere tijd warm te houden. Wanneer het kookproces is voltooid, schakelt de rijstkoker automatisch over op de warmhoudmodus. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 336124816

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 336124816 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag