Gebruiksaanwijzing PHILIPS 33611-87-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 33611-87-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 33611-87-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 33611-87-16 te teleladen.


PHILIPS 33611-87-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 33611-87-16 QUICK START GUIDE (2016 ko)
   PHILIPS 33611-87-16 QUICK START GUIDE (2016 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 33611-87-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips 7000 series Elektrisch scheerapparaat 33611-87-16 Comfortabel en nauwkeurig Scheert zelfs de kortste haartjes Dit volledig afwasbare scheerapparaat is voorzien van een uniek precisiescheersysteem. De ultraplatte scheerhoofden hebben sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Scheert zelfs de kortste stoppelhaartjes · Precisiescheersysteem Comfortabel en nauwkeurig · Super Lift & Cut-technologie Eenvoudig schoon te spoelen · Afspoelbaar scheerapparaat Volgt alle contouren van uw gezicht en hals · Reflex Action-systeem · Afzonderlijke scheerhoofden Bijknippen van snor en bakkebaarden · Uitklaptrimmer met veermechanisme Elektrisch scheerapparaat 33611-87-16/16 Kenmerken Super Lift & Cut-technologie Afzonderlijke scheerhoofden Specificaties Scheerresultaten · Scheersysteem: Precisiescheersysteem, Super Lift & Cut-technologie · Volgt de contouren: Reflex Action-systeem, Afzonderlijke scheerhoofden · Stylen: Precisietrimmer Gebruiksgemak · Scherm: Batterij vol-indicator, Batterij bijna leegindicator, Oplaadindicator · Opladen: Met snoer/snoerloos, Snel opladen · Opladen: 1 uur · Scheertijd: 10 dagen · Schoonmaken: Wasbaar Het systeem met twee mesjes tilt de haren op om ze moeiteloos tot onder het huidoppervlak af te scheren. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 33611-87-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 33611-87-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag