Gebruiksaanwijzing PHILIPS 32PHH4309

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 32PHH4309. Wij hopen dat dit PHILIPS 32PHH4309 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 32PHH4309 te teleladen.


PHILIPS 32PHH4309 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1303 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 32PHH4309 (1294 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 32PHH4309

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schieben Sie die Batterieabdeckung in die durch den Pfeil angegebene Richtung. [. . . ] So stellen Sie die bevorzugte und die alternative Untertitelsprache ein: 1. So stellen Sie die bevorzugte und die alternative Audiosprache ein: 1. Drücken Sie beim Fernsehen die Taste  LIST, um die Senderliste zu öffnen. Drücken Sie beim Fernsehen die Taste  LIST, um die Senderliste zu öffnen. Drücken Sie beim Fernsehen die Taste  LIST, um die Senderliste zu öffnen. Die maximale Nennleistung (in Klammern) dient für die elektrische Sicherheit (IEC 60065 Ed. [. . . ] Prüfen Sie, ob Ihr PC die unterstützte Auflösung und die Wiederholrate verwendet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 32PHH4309

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 32PHH4309 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag