Gebruiksaanwijzing PHILIPS 30663-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30663-17-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 30663-17-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30663-17-16 te teleladen.


PHILIPS 30663-17-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 30663-17-16 QUICK START GUIDE (955 ko)
   PHILIPS 30663-17-16 QUICK START GUIDE (955 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 30663-17-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips 7000 series Elektrisch scheerapparaat 30663-17-16 Comfortabel en nauwkeurig Scheert zelfs de kortste haartjes Dit volledig afwasbare scheerapparaat is voorzien van een uniek precisiescheersysteem. De ultraplatte scheerhoofden hebben sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Comfortabel en nauwkeurig · Superieur Lift & Cut-systeem Volgt alle contouren van uw gezicht en hals · Afzonderlijke scheerhoofden · Reflex Action-systeem Bijknippen van snor en bakkebaarden · Uitklaptrimmer met veermechanisme Scheert zelfs de kortste stoppelhaartjes · Precisiescheersysteem Eenvoudig schoon te spoelen · Afspoelbaar scheerapparaat Elektrisch scheerapparaat 30663-17-16/16 Kenmerken Afzonderlijke scheerhoofden Reflex Action-systeem Specificaties Scheerresultaten · Scheersysteem: Precisiescheersysteem · Volgt de contouren: Reflex Action-systeem, Afzonderlijke scheerhoofden · Stylen: Precisietrimmer Gebruiksgemak · Opladen: Met snoer · Schoonmaken: Wasbaar Accessoires · · Onderhoud: Beschermkap Plaats de haarscherpe mesjes dichter tegen uw huid voor een uitzonderlijk gladde scheerbeurt. Volgt automatisch alle contouren van uw gezicht en hals Uitklaptrimmer Superieur Lift & Cut-systeem De uitklapbare trimmer over de gehele breedte is ideaal voor het bijwerken van bakkebaarden en snor. Precisiescheersysteem Dubbel-messysteem: het eerste mes tilt de haartjes op, het tweede scheert de haartjes af en zorgt voor een aangename en gladde scheerbeurt. Afspoelbaar scheerapparaat Het waterbestendige scheerapparaat kan eenvoudig onder de kraan worden afgespoeld. Ultradunne scheerhoofden met sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Publicatiedatum 2011-02-18 Versie: 2. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 30663-17-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 30663-17-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag