Gebruiksaanwijzing PHILIPS 30663-06-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30663-06-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 30663-06-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30663-06-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 30663-06-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 30663-06-16 QUICK START GUIDE (955 ko)
   PHILIPS 30663-06-16 QUICK START GUIDE (955 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 30663-06-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het Reflex Action-systeem wordt gecombineerd met de Super Lift & Cut-technologie voor een gegarandeerd gladde en aangename scheerbeurt. Comfortabel en nauwkeurig · Super Lift & Cut-scheersysteem met dubbele mesjes Volgt alle contouren van uw gezicht en hals · Reflex Action-systeem · Afzonderlijke scheerhoofden Bijknippen van snor en bakkebaarden · Uitklaptrimmer met veermechanisme Exclusief voor dit model · Etui · Werkt op een oplaadbare batterij Elektrisch scheerapparaat 30663-06-16/16 Kenmerken Super Lift & Cut-technologie Uitklaptrimmer Specificaties Scheerresultaten · Scheersysteem: Super Lift & Cut-technologie · Volgt de contouren: Reflex Action-systeem, Afzonderlijke scheerhoofden · Stylen: Precisietrimmer Gebruiksgemak · · · · Scherm: Oplaadindicator Opladen: Met snoer/snoerloos Opladen: 8 uur Scheertijd: 10 dagen Ontwerp Dubbel-messysteem: het eerste mes tilt de haartjes op, het tweede scheert de haartjes af en zorgt voor een aangename en gladde scheerbeurt. De uitklapbare trimmer over de gehele breedte is ideaal voor het bijwerken van bakkebaarden en snor. · Afwerking: Lakafwerking voorzijde Accessoires · · Etui: Zacht opbergetui · Onderhoud: Reinigingsborsteltje, Beschermkap Reflex Action-systeem Etui Volgt automatisch de contouren van uw gezicht en nek, voor flexibel en aangenaam scheren. Oplaadbaar 10 uur opladen voor maximaal 35 minuten snoerloos gebruik. Afzonderlijke scheerhoofden Plaats de haarscherpe mesjes dichter tegen uw huid voor een uitzonderlijk gladde scheerbeurt. Publicatiedatum 2011-02-18 Versie: 2. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. www. philips. com 12 NC: 0000 000 00000 [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 30663-06-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 30663-06-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag