Gebruiksaanwijzing PHILIPS 30659-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30659-48-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 30659-48-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30659-48-16 te teleladen.


PHILIPS 30659-48-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 30659-48-16 QUICK START GUIDE (1639 ko)
   PHILIPS 30659-48-16 QUICK START GUIDE (1639 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 30659-48-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Effectief. De drie scheerringen van de Speed-XL-scheerhoofden hebben een 50% groter scheeroppervlak voor snel en glad scheren Comfortabel en nauwkeurig · Super Lift & Cut-technologie Volgt alle contouren van uw gezicht en hals · Reflex Action-systeem Snel en nauwkeurig scheren · Speed XL-scheerhoofden: voor een snelle, nauwkeurige scheerbeurt Scheert zelfs de kortste stoppelhaartjes · Precisiescheersysteem In een paar seconden schoon te spoelen · FastRinse met een antibacteriële laag aan de binnenkant Elektrisch scheerapparaat Speciale cadeauverpakking 30659-48-16/24 Kenmerken Super Lift & Cut-technologie Contourvolgend SmartTouch-systeem Specificaties Scheerresultaten · Scheersysteem: Precisiescheersysteem, Super Lift & Cut-technologie, Speed XL-scheerhoofden · Volgt de contouren: Contourvolgend SmartTouchsysteem, Reflex Action-systeem, Afzonderlijke scheerhoofden · Stylen: Precisietrimmer Gebruiksgemak · · · · · Het systeem met twee mesjes tilt de haren op om ze moeiteloos tot onder het huidoppervlak af te scheren. Houdt de 3 scheerhoofden dicht op uw huid voor een snelle en effectieve scheerbeurt. Scherm: Reisslot Opladen: Oplaadbaar, Met snoer/snoerloos Opladen: 1 uur Scheertijd: 17 dagen Schoonmaken: Wasbaar Ontwerp · Materiaal: Chroom · Afwerking: Spiegelend display Reflex Action-systeem FastRinse Accessoires · Standaard: Oplader · Etui: Zacht opbergetui · Onderhoud: Reinigingsborsteltje, Beschermkap Vermogen · · Gebruikstijd: 50 min. Volgt automatisch alle contouren van uw gezicht en hals De antibacteriële laag aan de binnenkant van de scheerunit zorgt ervoor dat het scheerapparaat in een paar seconden schoongespoeld is. Precisiescheersysteem Speed-XL-scheerhoofden Ultradunne scheerhoofden met sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor de kortste stoppels. De drie scheerringen hebben 50% meer scheeroppervlakte zodat u zich snel kunt scheren. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 30659-48-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 30659-48-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag