Gebruiksaanwijzing PHILIPS 30659-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30659-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 30659-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30659-31-16 te teleladen.


PHILIPS 30659-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 30659-31-16 QUICK START GUIDE (1639 ko)
   PHILIPS 30659-31-16 QUICK START GUIDE (1639 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 30659-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] U bent elke dag verzekerd van een comfortabele en gladde scheerbeurt. Scheert zelfs de kortste stoppelhaartjes · Precisiescheersysteem Volgt alle contouren van uw gezicht en hals · Reflex Action-systeem Glijdt soepel over uw huid · Comfortabele scheerhoofden Comfortabel en nauwkeurig · Super Lift & Cut-technologie Bijknippen van snor en bakkebaarden · Uitklaptrimmer met veermechanisme Elektrisch scheerapparaat Precisiescheersysteem 30659-31-16/16 Kenmerken Precisiescheersysteem Ultradunne scheerhoofden met sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Specificaties Super Lift & Cut-technologie Scheerresultaten · Scheersysteem: Precisiescheersysteem, Super Lift & Cut-technologie · Volgt de contouren: Reflex Action-systeem, Afzonderlijke scheerhoofden · Comfortabel voor de huid: Comfortabele scheerhoofden Reflex Action-systeem Gebruiksgemak · · · · · Het systeem met twee mesjes tilt de haren op om ze moeiteloos tot onder het huidoppervlak af te scheren. Volgt automatisch alle contouren van uw gezicht en hals Scherm: Batterij vol-indicator, Oplaadindicator Opladen: Met snoer/snoerloos Opladen: 8 uur Scheertijd: 10 dagen Schoonmaken: Wasbaar Ontwerp · Afwerking: Lakafwerking Accessoires Vermogen · Uitklaptrimmer · Onderhoud: Reinigingsborsteltje, Beschermkap · Gebruikstijd: 30 min. Comfortabele scheerhoofden De uitklapbare trimmer over de gehele breedte is ideaal voor het bijwerken van bakkebaarden en snor. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 30659-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 30659-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag