Gebruiksaanwijzing PHILIPS 30658-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30658-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 30658-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 30658-31-16 te teleladen.


PHILIPS 30658-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 30658-31-16 QUICK START GUIDE (1568 ko)
   PHILIPS 30658-31-16 QUICK START GUIDE (1568 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 30658-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Zo ben ik elke ochtend weer klaar voor de start. " Nico Rosberg, formule 1-coureur bij AT&T Williams. Speciale editie · Ontworpen in nauw samenwerkingsverband met AT&T Williams Volgt alle contouren van uw gezicht en hals · Reflex Action-systeem Bijknippen van snor en bakkebaarden · Uitklaptrimmer met veermechanisme Scheert zelfs de kortste stoppelhaartjes · Precisiescheersysteem Eenvoudig schoon te spoelen · Afspoelbaar scheerapparaat Elektrisch scheerapparaat AT&T Williams-ontwerp 30658-31-16/16 Kenmerken AT&T formule 1-ontwerp Dit unieke scheerapparaat in formule 1-uitvoering is ontworpen in samenwerking met AT&T Williams. Specificaties Afspoelbaar scheerapparaat Scheerresultaten · Scheersysteem: Precisiescheersysteem, Super Lift & Cut-technologie · Volgt de contouren: Reflex Action-systeem, Afzonderlijke scheerhoofden · Comfortabel voor de huid: Comfortabele scheerhoofden Uitklaptrimmer Gebruiksgemak · Scherm: Batterij vol-indicator, Batterij bijna leegindicator, Oplaadindicator · Opladen: Met snoer/snoerloos · Opladen: 1 uur · Scheertijd: 10 dagen · Schoonmaken: Wasbaar Het waterdichte scheerapparaat kan eenvoudig onder de kraan worden afgespoeld. De uitklapbare trimmer over de gehele breedte is ideaal voor het bijwerken van bakkebaarden en snor. Ontwerp · Afwerking: Lakafwerking Precisiescheersysteem Accessoires Vermogen · · Onderhoud: Reinigingsborsteltje, Beschermkap · Gebruikstijd: 30 min. Reflex Action-systeem Ultradunne scheerhoofden met sleuven voor het scheren van lange haren en gaatjes voor de kortste stoppels. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 30658-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 30658-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag