Gebruiksaanwijzing PHILIPS 220S4LSB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 220S4LSB. Wij hopen dat dit PHILIPS 220S4LSB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 220S4LSB te teleladen.


PHILIPS 220S4LSB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2742 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 220S4LSB (2717 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 220S4LSB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Geschikt voor wandmontage 220S4LSB Universele muursteun met kantelstanden Ruimtebesparend voor hotelkamers Met deze muursteun kunt u de Hospitality TV aan de wand bevestigen en zo kamerruimte besparen. De muursteun is eenvoudig te bevestigen en vormt een elegante, veilige oplossing Ontworpen voor al uw gasten · Optimale kijkervaring · Geef de kamer een modern uiterlijk Ontworpen voor gebruik in hotels · Kantelfunctie · Geen speciaal meubilair meer vereist Optimaal rendement op uw investering · Eén keer naar de winkel voor TV-accessoires · Aan te passen aan verscheidene Philips Hotel TV's · 5 jaar garantie Geschikt voor wandmontage 220S4LSB/10 Specificaties · Productafmetingen (b x d x h): 700 x 496 x 59 · Afmetingen van doos (B x H x D): 717 x 72 x 185 mm · Kantelhoek: 15° · VESA-afmetingen: 100 x 100, 200 x 100, 200 x 200, 400 x 400, 600 x 200, 600 x 400 Kenmerken · Gewicht van het product: 8 kg · Gewicht (incl. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 220S4LSB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 220S4LSB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag