Gebruiksaanwijzing PHILIPS 191V2SB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 191V2SB. Wij hopen dat dit PHILIPS 191V2SB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 191V2SB te teleladen.


PHILIPS 191V2SB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7483 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 191V2SB (7415 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 191V2SB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Leest u eerst de volgende aanwijzingen voordat u de antenne in gebruik neemt en bewaar dit boekje zodat u het later nog eens kunt raadplegen. [. . . ] Als er al een videorecorder op de televisie aangesloten is, sluit de antennekabel dan aan op de antenneingang van de videorecorder. " Als u een kabelnetaansluiting gebruikt, trek de stekker van het kabelnet dan uit de televisie of videorecorder en sluit hem aan op de ingang aan de achterkant van de antenne (ANT. # Steek de stekker van de voedingskabel van de antenne in een stopcontact voor 230-240 VAC. NL 1 Opmerkingen: De antenne staat aan zodra de netstekker in een 230 - 240 V AC contactdoos wordt gestoken. Om de antenne spanningsloos te maken, dient de netstekker uit de contactdoos te worden getrokken. Deze zorgen voor een optimale stabiliteit op alle mogelijke oppervlakken. [. . . ] Om de antenne spanningsloos te maken, dient de netstekker uit de contactdoos te worden getrokken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 191V2SB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 191V2SB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag