Gebruiksaanwijzing PHILIPS 172544716

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 172544716. Wij hopen dat dit PHILIPS 172544716 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 172544716 te teleladen.


PHILIPS 172544716 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3179 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 172544716 QUICK START GUIDE (1067 ko)
   PHILIPS 172544716 QUICK START GUIDE (1067 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 172544716

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dankzij de handgreep kunt u de stofzuiger moeiteloos met één hand manoeuvreren. [. . . ] Stofzuigen was nog nooit zo leuk. Uiterst efficiënte motor van 2000 watt, voor een zuigkracht van maximaal 375 watt. Stofinhoud: 1, 5 l Type filter: Gore-Tex HEPA 10 Filterreinigingssysteem: Handmatig schudsysteem Uitblaasfilter: Wasbaar Ultra Clean Air HEPA 13filter · HEPA-luchtfilter Filterreinigingssysteem Bruikbaarheid Tiptoetsen · Actieradius: 11, 5 m · Type buis: 2-delige telescopische buis met metalen lakafwerking · Handgreep: ComfortControl-greep · Handgreep: Bovenkant en voorkant · Koppeling: Knop · Opberg- of opslaghulpstuk: Achterkant en onderkant · Type wielen: Rubber · Zuigkrachtregeling: Elektronisch, op de handgreep · Snoerlengte: 8 m Mondstukken en accessoires Het filter vrijmaken zonder stofcontact zodat u altijd beschikt over optimale zuigkracht. Met de toetsen in de handgreep kunt u de stofzuiger eenvoudig bedienen, zonder te buigen!Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 172544716

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 172544716 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag