Gebruiksaanwijzing PHILIPS 172490616

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 172490616. Wij hopen dat dit PHILIPS 172490616 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 172490616 te teleladen.


PHILIPS 172490616 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 172490616 QUICK START GUIDE (1055 ko)
   PHILIPS 172490616 QUICK START GUIDE (1055 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 172490616

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Een hygiënisch filter en een handig verwijderingssysteem voor de zak zorgen er in combinatie met de ongekende zuigkracht van de FC916x-serie voor dat al het stof en vuil wordt opgenomen. Superieure reiniging · Motor van 2200 watt genereert een maximale zuigkracht van 500 watt Langdurige stofverwijdering · S-bag van XXL-formaat (4 liter) voor een langdurige werking Eenvoudig te bedienen zuigkrachtregeling · Handige afstandsbediening om de zuigkracht aan te passen Ultrakrachtige reiniging van harde vloeren · Super Parquet-mondstuk verwijdert 3 keer zoveel hardnekkig vuil Reinigt moeiteloos rondom meubels · Tri-Active-mondstuk met een unieke 3-in-1-werking Stofzuiger met zak met Tri-active-mondstuk ParquetCare RemoteControl 172490616/01 Kenmerken Krachtige reiniging Super Parquet-mondstuk verwijdert 3 keer zoveel hardnekkig vuil Specificaties Ontwerp · Kleur: Translucent Smoked Black Prestaties · · · · · · Ingangsvermogen (max. ): 2200 W Ingangsvermogen (IEC): 2000 W Zuigkracht (max): 500 W Zuigkracht (max. ): 34 kPa Luchtstroom (max. ): 47 l/s Geluidsniveau (Lc IEC): 78 dB Filtering Uiterst efficiënte motor van 2000 watt genereert een maximale zuigkracht van 500 watt voor perfecte resultaten. · Stofinhoud: 4 l · Zaktype: s-bag · Uitblaasfilter: Wasbaar Ultra Clean Air HEPA 13filter Super Parquet-mondstuk verwijdert 3 keer zoveel hardnekkig vuil Bruikbaarheid S-bag van XXL-formaat (4 liter) Tri-Active-mondstuk · Type buis: 2-delige telescopische buis met metalen lakafwerking · Handgreep: Bovenkant en voorkant · 'Zak vol'-indicator · Clean Comfort Cassette · Koppeling: Knop · Opberg- of opslaghulpstuk: Achterkant en onderkant · Type wielen: Rubber · Zuigkrachtregeling: Elektronisch, op de handgreep · Snoerlengte: 9 m Mondstukken en accessoires · · · · Dankzij de grote capactiteit van deze zak kunt u optimaal gebruikmaken van de zak en hoeft u deze minder vaak te wisselen. Handige afstandsbediening Dit unieke mondstuk heeft een aerodynamische vormgeving voor een maximaal reinigingseffect. Het is voorzien van zijborstels voor het verwijderen van stof in hoeken en bochten, en heeft een opening aan de voorkant voor het opnemen van grover vuil. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 172490616

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 172490616 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag