Gebruiksaanwijzing PHILIPS 172488716

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 172488716. Wij hopen dat dit PHILIPS 172488716 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 172488716 te teleladen.


PHILIPS 172488716 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 172488716 QUICK START GUIDE (919 ko)
   PHILIPS 172488716 QUICK START GUIDE (919 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 172488716

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Een hygiënisch filter en een handig verwijderingssysteem voor de zak zorgen er in combinatie met de ongekende zuigkracht van de Performer voor dat al het stof en vuil wordt opgenomen. Superieure reiniging · Motor van 2200 watt genereert een maximale zuigkracht van 500 watt Langdurige stofverwijdering · S-bag van XXL-formaat (4 liter) voor een langdurige werking Reinigt moeiteloos rondom meubels · Tri-Active-mondstuk met een unieke 3-in-1-werking Stofzuiger met zak met Tri-active-mondstuk HomeCare 172488716/01 Specificaties Ontwerp · Kleur: Donkerblauw Kenmerken · Type buis: 2-delige telescopische buis met metalen lakafwerking · Handgreep: Bovenkant en voorkant · 'Zak vol'-indicator · Clean Comfort Cassette · Koppeling: Knop · Opberg- of opslaghulpstuk: Achterkant en onderkant · Type wielen: Rubber · Zuigkrachtregeling: Elektronisch, op het apparaat · Snoerlengte: 9 m Krachtige reiniging Prestaties · · · · · · Ingangsvermogen (max. ): 2200 W Ingangsvermogen (IEC): 2000 W Zuigkracht (max): 500 W Zuigkracht (max. ): 34 kPa Luchtstroom (max. ): 47 l/s Geluidsniveau (Lc IEC): 78 dB Filtering · Stofinhoud: 4 l · Zaktype: s-bag · Uitblaasfilter: Wasbaar Ultra Clean Air HEPA 13filter Mondstukken en accessoires · Standaardmondstuk: TriActive-mondstuk · Accessoires: Spleetmondstuk, Klein mondstuk · Opbergruimte voor accessoires: Op handgreep Bruikbaarheid · Actieradius: 12 m Gewicht en afmetingen · Gewicht: 6, 3 kg · Uiterst efficiënte motor van 2000 watt genereert een maximale zuigkracht van 500 watt voor perfecte resultaten. S-bag van XXL-formaat (4 liter) Dankzij de grote capactiteit van deze zak kunt u optimaal gebruikmaken van de zak en hoeft u deze minder vaak te wisselen. Tri-Active-mondstuk Dit unieke mondstuk heeft een aerodynamische vormgeving voor een maximaal reinigingseffect. Het is voorzien van zijborstels voor het verwijderen van stof in hoeken en bochten, en heeft een opening aan de voorkant voor het opnemen van grover vuil. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 172488716

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 172488716 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag