Gebruiksaanwijzing PHILIPS 16931-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16931-93-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 16931-93-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16931-93-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 16931-93-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 16931-93-16 QUICK START GUIDE (1169 ko)
   PHILIPS 16931-93-16 QUICK START GUIDE (1169 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 16931-93-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Stop Deksel Opening in deksel Schenktuit Blenderkan Maataanduidingen Rubberen afdichtingsring Mesunit Veiligheidsvergrendeling M = Pulsknop ("Moment")/Quick Clean knop Snelheidsknoppen 3: hoge snelheid 2: normale snelheid 1: lage snelheid 0: uit Rubberen voetjes/snoeropbergmogelijkheid Trek altijd de stekker uit het stopcontact voordat u accessoires plaatst, verwijdert of bijstelt. Houd het apparaat uit de buurt van kinderen. De motor werkt alleen wanneer de blenderkan of de maalmolen goed op de motorunit bevestigd is. Zorg ervoor dat de mesunit goed aan de beker van de maalmolen bevestigd is voordat u de maalmolen op de motorunit schroeft. [. . . ] Als u niet zeker weet welke snelheid u moet gebruiken, dan kunt u altijd de hoogste snelheid (3) kiezen. Steek nooit uw vingers of een voorwerp (bijv. Een spatel) in de blenderkan terwijl het apparaat werkt. Laat het apparaat nooit meer dan 3 minuten onafgebroken werken. Als u na 3 minuten nog niet klaar bent met het verwerken van de ingrediënten, schakel het apparaat dan één minuut uit voordat u het verder laat werken. 4 Druk op de pulsknop (M) als u het apparaat slechts kort wilt laten werken. 9) U kunt de pulsknop (M) ook gebruiken om een tijdelijke toename in snelheid te verkrijgen wanneer de blender op snelheid 1, 2 of 3 werkt. Op het moment dat u de pulsknop loslaat, houdt het apparaat automatisch op met werken. Houdt de pulsknop (M) nooit langer dan enkele seconden achterelkaar ingedrukt. 5 Druk op de uitknop (0) om het apparaat uit te schakelen wanneer het op snelheid 1, 2 of 3 werkt. De opening in het deksel kunt u gebruiken om ingrediënten toe te voegen terwijl het apparaat werkt. Cocktails maakt) toe aan 150 g fruit voor het beste resultaat. Schoonmaken Het apparaat, de onderdelen en de accessoires zijn het makkelijkst schoon te maken direct na gebruik. Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat gaat schoonmaken. Maak de motorunit schoon met een vochtige doek. Dompel de motorunit nooit onder in water en spoel hem niet af onder de kraan!Blenderkan Maak de glazen kan nooit schoon met water dat heter is dan 60cC. Snel reinigen: 1 Bevestig de mesunit aan de blenderkan (zie 'Gebruik'). 2 Giet warm water en een beetje afwasmiddel in de blenderkan. 3 Bevestig het deksel op de blenderkan en plaats de stop in de opening in het deksel. 4 Druk op de Quick Clean knop (M), laat het apparaat enkele seconden werken en laat dan de knop weer los. 6 Wacht tot de messen zijn opgehouden met draaien. [. . . ] Het apparaat maakt veel lawaai, produceert Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. Een onaangename geur, voelt heet aan, Neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw produceert rook enz. land of the dichtstbijzijnde Philips servicecentrum. Hoewel het filter is bevestigd, zitten er velletjes of pitjes in het vruchtensap of de sojamelk. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 16931-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 16931-93-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag