Gebruiksaanwijzing PHILIPS 16922-87-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16922-87-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 16922-87-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16922-87-16 te teleladen.


PHILIPS 16922-87-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 16922-87-16 BROCHURE (2069 ko)
   PHILIPS 16922-87-16 QUICK START GUIDE (502 ko)
   PHILIPS 16922-87-16 BROCHURE (2064 ko)
   PHILIPS 16922-87-16 QUICK START GUIDE (502 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 16922-87-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Saeco Onderhoudsaccessoires Onderhoudskit 16922-87-16 Onderhoudskit voor espressomachines Volledig onderhoud voor Saeco-espressomachines Met de onderhoudskit zorgt u dat uw espressomachine niet defect raakt, schoon blijft en optimaal functioneert. Met deze uitgebreide kit haalt u alles uit uw machine. Waar voor uw geld · Voordelig (~30% korting) Effectieve bescherming van uw espressomachine · Alles wat u nodig hebt om uw volledig automatische espressomachine te beschermen · Beschermt uw systeem tegen kalkvorming · Perfecte ontkalking van het waterleidingsysteem · Beschermt de espressomachine tegen verstopping met koffieresten Langere levensduur · Schoner water verlengt de levensduur van uw espressomachine Sensationele koffiekwaliteit · Regelmatig ontkalken verbetert de smaak van uw koffie Onderhoudsaccessoires Onderhoudskit 16922-87-16/02 Specificaties Technische specificaties · Inhoud: 2 ontkalkers, 1 doosje · Kenmerken koffiereinigingstabletten, 1 onderhoudskit, 2 Britacassettes Waar voor uw geld Voordelig (~30% korting) Alles wat u nodig hebt Met de volledige onderhoudskit houdt u uw Saecoespressomachine met gemak in topconditie. Speciale ontkalker voor espressomachines De Philips Saeco-ontkalker reinigt alle waterleidingsystemen in uw espressomachine perfect. Middel om koffieolie te verwijderen Verwijdert koffieolieresten en zorgt dat uw machine effectief blijft werken voor de beste resultaten. Vermindert kalkvorming De Philips Saeco-ontkalker beschermt uw machine tegen kalkvorming door kraanwater, wat de prestaties en smaak kan beïnvloeden. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 16922-87-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 16922-87-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag