Gebruiksaanwijzing PHILIPS 16860-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16860-93-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 16860-93-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16860-93-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 16860-93-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 16860-93-16 QUICK START GUIDE (887 ko)
   PHILIPS 16860-93-16 QUICK START GUIDE (887 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 16860-93-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het Aroma System moet zich aan de onderkant bevinden. Voor het beste resultaat dient u te controleren of de filterpatroon goed vastzit en of de afdichting zich op de juiste plaats bevindt. de filter kan het beste worden geplaatst in een vochtige omgeving. [. . . ] de filter kan het beste worden geplaatst in een vochtige omgeving. C) Vul het reservoir met koud kraanwater en plaats het terug in de esspressomachine. D) Noteer de datum van de volgende vervanging van de filter (+ 2 maanden na de installatiedatum) op de daarvoor bestemde sticker en plaats deze op het waterreservoir van de van de machine. E) Elke nieuwe BRITA INTENZA filterpatroon moet bij het eerste gebruik worden gespoeld met een halve liter water. Spoel de filterpatroon door ongeveer een halve liter water door het stoompijpje van de machine te laten lopen. De filterpatroon en machine zijn nu klaar voor gebruik. 3 Vervanging van de filterpatroon Voor een optimale smaak van de koffie en constante bescherming van uw koffiemachine is het belangrijk om de filterpatroon regelmatig te vervangen. Informatie over het gebruik en de veiligheid · Beschrijving en voordelen van het product De BRITA INTENZA waterfilterpatroon levert heerlijk zacht gefilterd water voor: Bescherming van de espressomachine De innovatieve INTENZA Technology vermindert kalk in de koffiemachine en zorgt zo voor: · Een langere levensduur van de machine, · optimale werking van uw Saeco espressomachine door handhaving van de ideale bereidingstemperatuur en waterdruk. (a-e) Als uw machine ontkalkt moet worden, dient u altijd de filterpatroon uit het waterreservoir te verwijderen. vervolgens dient u het reservoir grondig te reinigen en de waterfilterpatroon terug te plaatsen. Saeco en BRITA kunnen niet aansprakelijk worden gesteld als u onze aanbevelingen voor het gebruik en de vervanging van de BRITA INTENZA filterpatroon niet opvolgt. De BRITA INTENZA waterfilterpatroon is ontwikkeld voor gebruik met gemeentelijk, door waterbedrijven gezuiverd leidingwater (dit water wordt continu gecontroleerd volgens wettelijke voorschriften en kan veilig worden gedronken). Of met water uit eigen bronnen dat op veiligheid is getest. Als de overheid echter voorschrijft dat het drinkwater moet worden gekookt, geldt dit ook voor gefilterd water. Wanneer het voorschrift niet langer van kracht is, reinigt u alle onderdelen van de koffiemachine zorgvuldig en plaatst u een nieuwe filterpatroon. Bewaar reservefilterpatronen altijd in de originele verpakking op een koele en droge plaats. [. . . ] Als de overheid echter voorschrijft dat het drinkwater moet worden gekookt, geldt dit ook voor gefilterd water. Wanneer het voorschrift niet langer van kracht is, reinigt u alle onderdelen van de koffiemachine zorgvuldig en plaatst u een nieuwe filterpatroon. Bewaar reservefilterpatronen altijd in de originele verpakking op een koele en droge plaats. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 16860-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 16860-93-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag