Gebruiksaanwijzing PHILIPS 16821-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16821-93-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 16821-93-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16821-93-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 16821-93-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 16821-93-16 QUICK START GUIDE (1159 ko)
   PHILIPS 16821-93-16 QUICK START GUIDE (1159 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 16821-93-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Inbouwarmaturen mogen onder geen enkele voorwaarde bedekt worden met isolatiemateriaal of gelijkaardig materiaal. 04- Dit artikel is niet geschikt voor rechtstreekse bevestiging op ontvlambare materialen. 05- Het armatuur mag afgedekt worden met isolatiemateriaal. 06- Het armatuur is enkel geschikt voor plafondmontage. [. . . ] 06- Het armatuur is enkel geschikt voor plafondmontage. 07- Het armatuur is enkel geschikt voor wandmontage. 08- Het armatuur is geschikt voor wand- en plafondmontage. 09- Respecteer steeds de minimumafstand tussen de lamp en de verlichte materialen zoals aangegeven in het pictogram. 10- IPX1: het armatuur is dropwaterdicht. 11- IPX3: het armatuur mag worden blootgesteld aan regendruppels (vallende druppels onder een maximale hoek van 60° t. 12- IPX4: het armatuur kan worden blootgesteld aan waterprojecties uit willekeurige richting (360°). Vervang onmiddellijk een gebarsten of gebroken beschermglas en gebruik enkel originele wisselstukken. Beschermklasse I: het armatuur is uitgerust met een aardklem en moet dus worden geaard. Sluit de aardleiding (geelgroene ader) aan op de met -gemarkeerde klem. 37- Capsule- en lineaire halogeenlampen mogen niet met de blote hand worden aangeraakt. Als hierbij de vaste aansluitbedrading van de installatie kan aangeraakt worden, mag dit alleen door een vakman gebeuren. 39- Het armatuur kan worden gebruikt in combinatie met een dimmer. Dit geldt niet bij gebruik van PLCE lampen. Raadpleeg een vakman voor de keuze van het juiste type (vooral belangrijk bij 12V-armaturen). 40- Het armatuur functioneert met een veiligheidstransformator. Vervang een defecte transfo enkel door een transfo met identieke technische specificaties. 44- Voor een optimale werking plaatst u het armatuur op de hoogte aangeduid op het pictogram. 46- Het armatuur dient op een zodanige wijze te worden gemonteerd dat de hellingshoek van de lengte-as van de lamp niet meer dan 4° bedraagt t. 47- Let op dat bij de montage van het armatuur geen elektrische leidingen e. [. . . ] 44- Voor een optimale werking plaatst u het armatuur op de hoogte aangeduid op het pictogram. 46- Het armatuur dient op een zodanige wijze te worden gemonteerd dat de hellingshoek van de lengte-as van de lamp niet meer dan 4° bedraagt t. 47- Let op dat bij de montage van het armatuur geen elektrische leidingen e. 48- Indien het armatuur op een centraaldoos of inbouwdoos wordt bevestigd, is het verplicht om de doos eerst met een deksel af te schermen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 16821-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 16821-93-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag