Gebruiksaanwijzing PHILIPS 16817-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16817-93-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 16817-93-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16817-93-16 te teleladen.


PHILIPS 16817-93-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 16817-93-16 BROCHURE (1650 ko)
   PHILIPS 16817-93-16 QUICK START GUIDE (967 ko)
   PHILIPS 16817-93-16 BROCHURE (1605 ko)
   PHILIPS 16817-93-16 QUICK START GUIDE (967 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 16817-93-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Alle overige Saecoapparaten zijn compatibel met Brita Intenza+-waterfilters. Intens koffiearoma · Gefilterd water voor een beter koffiearoma Betrouwbare machinebescherming · Efficiënter koffiezetten · Beschermt uw apparaat tegen de vorming van kalk Langere levensduur · Schoner water verlengt de levensduur van uw espressomachine Compatibiliteitsgids · Raadpleeg voor meer informatie onze compatibiliteitsgids Onderhoudsaccessoires Aqua Prima-waterfilter 16817-93-16/30 Specificaties Verpakking · Kenmerken Efficiënt koffiezetten Het waterfilter garandeert een constante koffiezettemperatuur en consequente druk tijdens het koffiezetproces, waardoor de prestaties van uw espressomachine verbeteren. · Hoeveelheid: 1 waterfiltercassette Beter koffiearoma Aqua Prima levert op elk gewenst moment gefilterd water. Voor optimaal koffiezetten en een intens aroma voor uw koffie. Vermindert kalkaanslag Het INTENZA+-waterfilter beschermt uw machine tegen kalkvorming door kraanwater, wat de smaak en het aroma van de koffie kan beïnvloeden. Langere levensduur Het waterfilter verlengt de levensduur van uw espressomachine, waardoor u gegarandeerd langer van de lekkerste koffie kunt genieten. Compatibiliteitsgids Alleen nodig voor Spidem Villa & Trevi en Saeco Vienna. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 16817-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 16817-93-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag