Gebruiksaanwijzing PHILIPS 16354-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16354-93-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 16354-93-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16354-93-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 16354-93-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 16354-93-16 QUICK START GUIDE (1139 ko)
   PHILIPS 16354-93-16 QUICK START GUIDE (1139 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 16354-93-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer via stap 5 of u de juiste connector gebruikt. Heeft uw computer geen CD-ROM-station, kijk dan bij "Vaak gestelde vragen". Wacht tot het volgende scherm verschijnt. Klik bij "De wizard zoekt nieuwe stuurprogramma's. [. . . ] Tijdens het opnemen ziet u hier de voortgang. Ga nu naar stap 5 van het volgende hoofdstuk (Hoe maak ik een videodisc van bestanden. Hoe maak ik een videodisc met bestanden die nu op de harde schijf of een andere disc staan?Deze handleiding geeft aan hoe bestanden die nu op uw harde schijf of op een of meer andere discs staan op een DVD-Video-disc brandt die u in de meeste DVD-spelers kunt afspelen. Een DVD-Video is een DVD-disc met videobestanden in een format dat u kunt afspelen in een DVD-videospeler of een DVD-ROM. NL Kies de bestanden die u wilt toevoegen en klik op "Openen". NL Hier ziet u welke bestanden u hebt toegevoegd. Klik op "Volgende" zodra u tevreden bent. Klik op "Volgende" zodra u tevreden bent. Klik op een miniatuur als u een afgeronde film wilt beoordelen. Klik op "Volgende" zodra u tevreden bent. Kopieer de inhoud van deze map naar een diskette. Sluit de Externe brander aan op uw computer met Windows 98SE. Als Windows om stuurprogramma's vraagt, plaats dan de diskette (zie stap 8) en kies die in Windows. U kunt uw Externe brander nu gebruiken om de software met behulp van de installatie-CD te installeren. Vraag 2: Mijn computer met Windows 98 Tweede Edition heeft geen CD-ROM-station, maar ik heb wel een Internet-verbinding. Pak de stuurprogramma's uit (Unzip) en onthoud waar u de uitgepakte stuurprogramma's opslaat. Als Windows om stuurprogramma's vraagt, geef dan de locatie aan die in stap 7 is gebruikt. Vraag 3: Hoe houd ik mijn Externe brander optimaal in vorm?Stel het product niet bloot aan vocht, regen, zand of hitte. Zet het product op een stevig en egaal oppervlak. Houd het product uit de buurt van warmtebronnen en rechtstreeks zonlicht. [. . . ] Sommige opdrachten werken niet bij bepaalde typen discs. Vraag 8: Het branden van een disc is mislukt. Probeer het branden nog een keer met een nieuwe disc. Gebruik een ander merk disc (Philips) om na te gaan of uw brander goed werkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 16354-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 16354-93-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag