Gebruiksaanwijzing PHILIPS 16353-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16353-93-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 16353-93-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16353-93-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 16353-93-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 16353-93-16 QUICK START GUIDE (1096 ko)
   PHILIPS 16353-93-16 QUICK START GUIDE (1096 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 16353-93-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onthoud deze instelling en ga naar stap 10. NL Als er geen station geïnstalleerd is, moet u "Master" onthouden en naar stap 10 gaan. NL Als u een station toevoegt, moet u het station controleren dat in de PC blijft ("Master" of "Slave", zie stap 11), onthoud de ANDERE instelling. [. . . ] D Das sind die Anschlüsse (an der Rückseite Ihres Laufwerks), die Sie für den Anschluss Ihres Laufwerks an den Computer verwenden müssen. NL Dit zijn de aansluitingen (op de achterkant van het station) die u gebruikt om het station op de computer aan te sluiten. NL Kies "Master" of "Slave" voor de jumper, zoals te zien in stap 7, 8 of 9 Zoek de IDE-kabel die lijkt op dit voorbeeld: NL Sluit de IDE-kabel aan zoals bij A (2 apparaten) of B (slechts 1 apparaat). NL Zoek een vrije stroomkabel, zoals die in de afbeelding. NL Sluit het stroomsnoer aan op uw station (de randen van stap 16 bevinden zich aan de bovenkant). NL Schroef het station vast (zo mogelijk aan beide zijden). Plaats de in stap 5 verwijderde kast weer terug. NL Plaats de schroeven terug (als die er waren) en sluit de kabels weer aan. Gefeliciteerd, de cd is met succes gebrand. Meer informatie of hulp nodig De optische schijfstations van Philips zijn met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Als zich problemen voordoen, blijkt vaak dat het station zelf geen defecten heeft. U kunt de meeste van deze problemen eenvoudig oplossen door de hulpprogramma's van Philips te gebruiken. Wat te doen bij problemen: Com/support voor interactieve ondersteuning, probleemoplossing en de laatste software-updates. Als zich tijdens installatie of gebruik andere problemen voordoen, kunt u contact opnemen met Philips Customer Care via het e-mailadres of de telefoonnummers die u kunt vinden op www. Voordat u een beroep doet op de garantie op een station, moet u een referentienummer voor retourzending vragen op www. "Het zonder toestemming vervaardigen van kopieën van auteursrechtelijk beschermde werken, inclusief computer programma's, bestanden, uitzendingen en geluidsopnames, kan een inbreuk op auteursrechten en een strafbaar feit zijn. [. . . ] "Het zonder toestemming vervaardigen van kopieën van auteursrechtelijk beschermde werken, inclusief computer programma's, bestanden, uitzendingen en geluidsopnames, kan een inbreuk op auteursrechten en een strafbaar feit zijn. De apparatuur dient niet voor dergelijke doeleinden gebruikt te worden. Uw product is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen, welke gerecycled en opnieuw gebruikt kunnen worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 16353-93-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 16353-93-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag