Gebruiksaanwijzing PHILIPS 16342-47-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16342-47-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 16342-47-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 16342-47-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 16342-47-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 16342-47-16 QUICK START GUIDE (988 ko)
   PHILIPS 16342-47-16 QUICK START GUIDE (988 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 16342-47-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met deze kit kunt u het periodieke onderhoud van de Centrale Koffie-unit uitvoeren; dit stelt u in staat om Uw machine altijd perfect te laten werken en daardoor altijd een heerlijke koffie te kunnen smaken. De Centrale Koffie-unit dient tenminste eenmaal per week met stromend water te worden afgewassen. [. . . ] De Centrale Koffie-unit dient tenminste eenmaal per week met stromend water te worden afgewassen. Smeer de Centrale Koffie-unit en vervang de o-ring bij ongeveer elke 500 afgiftes. Alle onderdelen dienen uitsluitend gebruikt te worden voor het onderhoud van de Saeco koffiemachines. Houdt u aan de veiligheidsvoorschriften die in de instructiehandleiding van de machine zijn opgenomen en die op de verpakking van de producten zijn beschreven. De producten zijn niet bestemd om gebruikt te worden door personen (inclusief kinderen) met verminderde fysieke, mentale of gevoelige capaciteiten of met onvoldoende ervaring en/of bekwaamheid, tenzij ze onder het toezicht staan van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid en van wie ze instructies verkrijgen aangaande het gebruik van de producten. Verzeker u ervan dat de Centrale unit op de ruststand staat; de twee tekentjes moeten samenvallen. De afgebeelde hendel moet op de goede stand staan; controleer dit door krachtig op de toets "PUSH" te drukken. De hendel aan de achterzijde van de centrale unit moet helemaal naar beneden staan. Reinig het uitloopkanaal voor de druppels van de afzonderlijke machinelijnen met het flexibele borsteltje. let op de positie van het flexibele borsteltje. [. . . ] Reinig het uitloopkanaal voor de druppels van de afzonderlijke machinelijnen met het flexibele borsteltje. let op de positie van het flexibele borsteltje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 16342-47-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 16342-47-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag