Gebruiksaanwijzing PHILIPS 15406-86-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15406-86-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 15406-86-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15406-86-16 te teleladen.


PHILIPS 15406-86-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 15406-86-16 QUICK START GUIDE (1272 ko)
   PHILIPS 15406-86-16 QUICK START GUIDE (1272 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 15406-86-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Sapcentrifuge 700 W 2 liter XL trechter 15406-86-16/20 Maximale hoeveelheid sap in een handomdraai Uniek fijnmazig filter en een extra grote vultrechter Philips-sapcentrifuge uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en voorzien van een uniek fijnmazig filter, een 700 W-motor, een extra grote vultrechter, een vruchtvleescontainer van 2 liter en een stijlvolle sapkan van 1, 5 liter. Snel sap maken · Meerdere snelheden voor harde en zachte vruchten · Snel sap met de krachtige motor van 700 W Maakt meer sap · XL trechter voor non-stop sap maken · Fijnmazig filter gemaakt van roestvrij staal Vooraf snijden niet nodig · De extra grote trechter verwerkt zelfs grote stukken fruit en groente Snel en eenvoudig schoon te maken · Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig Sapcentrifuge 15406-86-16/20 700 W 2 liter XL trechter Kenmerken Vaatwasmachinebestendig Extra grote vultrechter Specificaties Accessoires · Reinigingsborsteltje · Sapkan Ontwerpspecificaties · Kleur(en): Geborsteld aluminium · Materiaal behuizing en klemmen: Geborsteld aluminium · Materiaal deksel: SAN · Materiaal pulpopvangbak en stamper: PP · Materiaal afgiettuit: Roestvrij staal Algemene specificaties Alle verwijderbare onderdelen kunnen in de vaatwasmachine worden gereinigd. De extra grote vultrechter verwerkt hele vruchten en groenten zodat u deze niet meer in stukjes hoeft te snijden of te hakken. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 15406-86-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 15406-86-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag