Gebruiksaanwijzing PHILIPS 15387-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15387-30-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 15387-30-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15387-30-16 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 15387-30-16
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 15387-30-16 QUICK START GUIDE (1080 ko)
   PHILIPS 15387-30-16 QUICK START GUIDE (1080 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 15387-30-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Naast onafgebroken stoom onder hoge druk beschikt u over een groot afneembaar waterreservoir dat u overal en altijd kunt bijvullen. [. . . ] voor het snel verwijderen van kreuken · Stoomstoot tot 160 g/min voor de meest hardnekkige kreuken · De SteamGlide-zoolplaat is een Philips-zoolplaat van topkwaliteit Comfortabel strijken · Afneembaar waterreservoir · Afneembaar waterreservoir van 1, 6 liter · Hittebestendige mat voor het veilig neerzetten van een heet strijkijzer Eenvoudig installeren en opbergen · Klaar voor gebruik in 2 minuten · Vergrendel en draag uw strijkijzer moeiteloos in één hand · Geïntegreerde opbergruimte voor snoer en slang Strijksysteem met stoom onder druk 1, 6 liter 15387-30-16/02 Kenmerken Stoomdruk van maximaal 5 bar Hittebestendige mat Specificaties Accessoires · Meegeleverd: Hittebestendige mat voor het strijkijzer Comfortabel strijken Met stoomdruk strijkt u dubbel zo snel. Omdat de stoom onder druk staat, dringt deze tot diep in de vezels door. Zelfs de moeilijkste stoffen strijkt u snel en moeiteloos glad. · Antikalksysteem: Eenvoudig schoonspoelen · Snoerlengte: 1, 8 m · Ergonomisch ontwerp van het strijkijzer: Strijkijzer met ergonomisch ontwerp voor comfortabel strijken · Lengte van de slang: 1, 9 · Veilig in gebruik: Oververhittingsbeveiliging · Geschikt voor kraanwater Kreuken verwijderen Voor meer comfort tijdens het strijken kunt u het strijkijzer overal neerzetten dankzij de hittebestendige mat. Omdat u het strijkijzer niet steeds op zijn hiel hoeft te zetten, belast u uw pols minder. Zo kunt u uw strijkijzer altijd meteen dragen en veilig opbergen. · · · · · · Vermogen van de boiler: 1200 W Frequentie: 50-60 Hz Vermogen van het strijkijzer: 800 W Opstarttijd: 2 minuut/minuten Voltage: 220-240 V Publicatiedatum 2011-03-08 Versie: 6. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 15387-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 15387-30-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag