Gebruiksaanwijzing PHILIPS 15386-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15386-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 15386-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15386-31-16 te teleladen.


PHILIPS 15386-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 15386-31-16 QUICK START GUIDE (1192 ko)
   PHILIPS 15386-31-16 QUICK START GUIDE (1192 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 15386-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Waterreservoir kan snel worden gevuld De 15386-31-16 is gemaakt om het strijkproces te versnellen en is binnen 2 minuten klaar voor gebruik. [. . . ] Waterreservoir kan snel worden gevuld De 15386-31-16 is gemaakt om het strijkproces te versnellen en is binnen 2 minuten klaar voor gebruik. Met stoom onder druk kunt u sneller strijken doordat de stoom dieper in de stof doordringt, en met de extra grote trechter kunt u het waterreservoir op elk gewenst moment snel en eenvoudig met water vullen. Snel en krachtig strijken · Stoomdruk van maximaal 4, 5 bar voor snel strijken · Continue stoom tot 110 g/min. voor het snel verwijderen van kreuken Sneller strijken · Snel beginnen: minder dan 2 minuten opstarttijd · U kunt op elk moment het waterreservoir bijvullen, zelfs tijdens het strijken Voor moeilijk bereikbare plaatsen · Dankzij de stoomtip kunt u eenvoudig moeilijk bereikbare plaatsen strijken Soepel glijden · SteamGlide-zoolplaat voor krachtige stoom en soepel glijden Strijksysteem met stoom onder druk 15386-31-16/02 Kenmerken Stoomdruk van maximaal 4, 5 bar SteamGlide-zoolplaat Specificaties Comfortabel strijken · · · · · · · · · · Extra comfort: Stoomhendelslot Antikalksysteem: Eenvoudig schoonspoelen Snoerlengte: 2 m Lengte van de slang: 1, 7 Veilig in gebruik: Oververhittingsbeveiliging Geschikt voor kraanwater Kreuken verwijderen Zoolplaat: Optimaal geplaatste openingen Verticale stoom: Continue verticale stoom Continue stoom: Tot 110 g/min Stoomdruk: Tot 4 bar Eenvoudig te gebruiken Met stoomdruk strijkt u dubbel zo snel. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 15386-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 15386-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag