Gebruiksaanwijzing PHILIPS 15385-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15385-31-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 15385-31-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15385-31-16 te teleladen.


PHILIPS 15385-31-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 15385-31-16 QUICK START GUIDE (1157 ko)
   PHILIPS 15385-31-16 QUICK START GUIDE (1157 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 15385-31-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De kalk wordt uit het systeem verwijderd zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. [. . . ] · De SteamGlide-zoolplaat is een Philips-zoolplaat van topkwaliteit Comfortabel strijken · Ergonomisch en licht strijkijzer van 1, 2 kg Eenvoudig installeren en opbergen · Vergrendel en draag uw strijkijzer moeiteloos in één hand · Eenvoudig opbergen van het snoer: met één druk op de knop Kalkverwijdering zonder gedoe · Verwijdert automatisch de kalk uit het strijkijzer Veilig strijken · Het systeem schakelt automatisch uit wanneer u het strijkijzer niet gebruikt Strijksysteem met stoom onder druk Automatische Calc-Clean-functie 15385-31-16/02 Kenmerken Ergonomisch strijkijzer Automatische Calc-Clean-functie Specificaties Snelle en krachtige verwijdering van kreuken · · · · · · · Zoolplaat: SteamGlide Continue stoomproductie Continue stoomproductie: 120 g/min Verticale stoom Stoomdruk: Maximaal 5 bar Variabele stoominstellingen Stoomtip Eenvoudig te gebruiken Dankzij het ergonomische ontwerp van het strijkijzer kunt u comfortabel strijken en belast u uw pols minder. De oplopende handgreep zorgt voor een natuurlijke positie, waardoor u uw pols minder belast tijdens het strijken. Het ontwerp van het strijkijzer voorkomt ook dat u steeds dezelfde beweging maakt wanneer u het strijkijzer op zijn achterkant zet. · Zachte handgreep · Auto uit · Opbergsysteem: Draagvergrendeling · Opbergvak voor snoer: Automatische oprolfunctie · Snoerlengte: 1, 8 m · Lengte van de slang: 1, 9 m Ontkalkingsfunctie · Geschikt voor kraanwater · Calc-Clean-herinnering Technische specificaties · Voltage: 220 - 240 V · Afmetingen van het product: 44, 5 x 24, 5 x 32, 6 cm · Gewicht van strijkijzer + voet: 6, 6 kg Accessoires Dankzij de automatische oprolfunctie hoeft u alleen maar op de knop te drukken om het snoer op te laten rollen. De SteamGlide is de beste zoolplaat van Philips bijzonder krasbestendig, soepel glijdend en zeer eenvoudig schoon te maken. · · Hittebestendige strijkijzermat Automatische uit-functie De automatische uit-functie schakelt voor uw veiligheid het strijkijzer uit wanneer u het strijkijzer even niet gebruikt. U kunt het strijkijzer weer inschakelen door op een willekeurige knop te drukken. Publicatiedatum 2011-03-22 Versie: 11. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 15385-31-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 15385-31-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag