Gebruiksaanwijzing PHILIPS 15385-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15385-30-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 15385-30-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15385-30-16 te teleladen.


PHILIPS 15385-30-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 15385-30-16 QUICK START GUIDE (1157 ko)
   PHILIPS 15385-30-16 QUICK START GUIDE (1157 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 15385-30-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In slechts enkele seconden tovert u heerlijke verse ingrediënten om in een of twee porties. [. . . ] Smakelijk! Gemakkelijk schoon te maken · De messen zijn verwijderbaar en dus gemakkelijk schoon te maken Bewaren en meenemen · 2 bekers met deksel Maak uw zelfbedachte smoothie · Smoothie-beker Voor twee porties · Kan van 600 ml Overheerlijke recepten, tips en trucs · Met receptenboekje Miniblender 15385-30-16/60 250 W 0, 6 liter met verschillende accessoires Kenmerken Kan van 600 ml Verwijderbaar mes Specificaties Accessoires · Fijnsnijder · Smoothie-beker Ontwerpspecificaties · · · · Kleur(en): Wit met appelgroene tinten Materiaal behuizing: ABS Materiaal kan: SAN Materiaal messen: Roestvrij staal Algemene specificaties · Geïntegreerd opbergvak voor snoer · Snelheden: 2 Technische specificaties De kan van 600 ml is precies groot genoeg voor twee porties. Eenvoudig en efficiënt schoonmaken door het mes uit de kan te verwijderen. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 15385-30-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 15385-30-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag