Gebruiksaanwijzing PHILIPS 15323-86-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15323-86-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 15323-86-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15323-86-16 te teleladen.


PHILIPS 15323-86-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 15323-86-16 QUICK START GUIDE (1207 ko)
   PHILIPS 15323-86-16 QUICK START GUIDE (1207 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 15323-86-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] de cyclonische luchtstroom en het 2-fasenfiltersysteem garanderen langdurige prestaties. [. . . ] Snel opladen in 8 uur Optimale filtering · Li-Ionbatterijen zijn ook heel licht, waardoor het schoonmaken gemakkelijker wordt. De cyclonische luchtstroom van de Philips MiniVac zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. De Philips MiniVac heeft een mondstuk dat u in een handomdraai van het apparaat kunt verwijderen, zodat u de MiniVac kunt legen zonder dat u het vuil hoeft aan te raken. Snel opladen in 8 uur Met de 15323-86-16 is een lege batterij in slechts 8 uur opgeladen. De Philips Mini Vac heeft een gebogen handvat waardoor deze perfect in de hand ligt en u de Mini Vac precies zo kunt vasthouden als u wilt. [. . . ] De Philips Mini Vac heeft een gebogen handvat waardoor deze perfect in de hand ligt en u de Mini Vac precies zo kunt vasthouden als u wilt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 15323-86-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 15323-86-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag