Gebruiksaanwijzing PHILIPS 15320-86-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15320-86-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 15320-86-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15320-86-16 te teleladen.


PHILIPS 15320-86-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 15320-86-16 QUICK START GUIDE (1040 ko)
   PHILIPS 15320-86-16 QUICK START GUIDE (1040 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 15320-86-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het efficiënte oplaadsysteem verbruikt geen stroom meer zodra de batterijen zijn opgeladen, dus er gaat niets verloren. Bespaar op energie, niet op kracht · Oplaadsysteem schakelt uit als de batterijen vol zijn Gegarandeerd hoge zuigkracht · Duurzame lichte lithium-ionbatterijen Optimale filtering · Cyclonische luchtstroom en 2-fasenfiltersysteem Eenvoudig te legen · Mondstuk in 1 handeling te verwijderen Maakt kwetsbare en moeilijk bereikbare oppervlakten schoon · Oplaadstandaard met borstel en spleetmondstuk Kruimelzuiger 15320-86-16/01 EnergyCare 10, 8 V Kenmerken Duurzame lichte lithium-ionbatterijen De cyclonische luchtstroom van de Philips MiniVac zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. [. . . ] Het efficiënte oplaadsysteem verbruikt geen stroom meer zodra de batterijen zijn opgeladen, dus er gaat niets verloren. Bespaar op energie, niet op kracht · Oplaadsysteem schakelt uit als de batterijen vol zijn Gegarandeerd hoge zuigkracht · Duurzame lichte lithium-ionbatterijen Optimale filtering · Cyclonische luchtstroom en 2-fasenfiltersysteem Eenvoudig te legen · Mondstuk in 1 handeling te verwijderen Maakt kwetsbare en moeilijk bereikbare oppervlakten schoon · Oplaadstandaard met borstel en spleetmondstuk Kruimelzuiger 15320-86-16/01 EnergyCare 10, 8 V Kenmerken Duurzame lichte lithium-ionbatterijen De cyclonische luchtstroom van de Philips MiniVac zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt. Specificaties Cyclonisch en 2-fasenfilter Ontwerp · Kleur: Grijs-beige en groen · Kenmerken: Doorzichtige stofbak Prestaties · · · · · · · · · Borstel en spleetmondstuk De krachtige Li-Ionbatterijen (lithium-Ion) van de Philips Mini Vac hebben een duurzamer vermogen ten opzichte van standaard NiCd-batterijen (nikkelcadmium). Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. Interne test 2007 Philips Consumer Lifestyle. 12 NC: 0000 000 00000 [. . . ] Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 15320-86-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 15320-86-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag