Gebruiksaanwijzing PHILIPS 15211-42-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15211-42-16. Wij hopen dat dit PHILIPS 15211-42-16 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 15211-42-16 te teleladen.


PHILIPS 15211-42-16 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2595 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 15211-42-16 QUICK START GUIDE (1095 ko)
   PHILIPS 15211-42-16 QUICK START GUIDE (1095 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 15211-42-16

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Probleemloos reinigen, zelfs rond de meubels · Tri-Active-mondstuk met een unieke 3-in-1-werking Vangt stof en allergenen op aan de binnenzijde · Ultra Clean Air HEPA 13-filter, 99, 95% filtratie Eenvoudig te bedienen zuigkrachtregeling · Handige afstandsbediening om de zuigkracht aan te passen Stofzuiger zonder zak met Tri-active-mondstuk AutoClean AnimalCare RemoteControl 15211-42-16/01 Kenmerken AutoClean-filter is voorzien van zijborstels voor het verwijderen van stof in hoeken en bochten, en heeft een opening aan de voorkant voor het opnemen van grover vuil. [. . . ] Probleemloos reinigen, zelfs rond de meubels · Tri-Active-mondstuk met een unieke 3-in-1-werking Vangt stof en allergenen op aan de binnenzijde · Ultra Clean Air HEPA 13-filter, 99, 95% filtratie Eenvoudig te bedienen zuigkrachtregeling · Handige afstandsbediening om de zuigkracht aan te passen Stofzuiger zonder zak met Tri-active-mondstuk AutoClean AnimalCare RemoteControl 15211-42-16/01 Kenmerken AutoClean-filter is voorzien van zijborstels voor het verwijderen van stof in hoeken en bochten, en heeft een opening aan de voorkant voor het opnemen van grover vuil. Elke beweging zorgt direct voor een schoon resultaat. Specificaties Ontwerp · Kleur: Emperor Red Prestaties · · · · · · Handige afstandsbediening Ingangsvermogen (max. ): 2000 W Ingangsvermogen (IEC): 1800 W Zuigkracht (max): 400 W Zuigkracht (max. ): 33 kPa Luchtstroom (max. ): 37 l/s Geluidsniveau (Lc IEC): 78 dB Filtering · Stofinhoud: 1, 5 l · Uitblaasfilter: Ultra Clean Air HEPA 13-filter Na elke schoonmaakbeurt drukt u op de knop waardoor het stof grondig uit de filterplooien wordt geschud en in de stofemmer terechtkomt. De luchtstroom wordt dan niet meer geblokkeerd door stof in het filter en de zuigkracht is weer optimaal. Bruikbaarheid 2000 watt motor Handige afstandsbediening om de zuigkracht zonder te bukken met de hand aan te passen. Turbo-borstelmondstuk · Actieradius: 12 m · Type buis: 2-delige telescopische buis met metalen lakafwerking · Handgreep: Bovenkant en voorkant · Koppeling: Knop · Opberg- of opslaghulpstuk: Achterkant en onderkant · Type wielen: Rubber · Speciale functies: Afstandsbediening (infrarood) · Snoerlengte: 9 m Mondstukken en accessoires · · · · Standaardmondstuk: TriActive-mondstuk Extra mondstuk: Turbo-borstelmondstuk Accessoires: Spleetmondstuk, Klein mondstuk Opbergruimte voor accessoires: Op handgreep Gewicht en afmetingen · Gewicht: 7, 5 kg · De 2000 watt motor van deze stofzuiger genereert max. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 15211-42-16

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 15211-42-16 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag