Gebruiksaanwijzing PANASONIC WHUQ16HE8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC WHUQ16HE8. Wij hopen dat dit PANASONIC WHUQ16HE8 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC WHUQ16HE8 te teleladen.


PANASONIC WHUQ16HE8 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1270 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC WHUQ16HE8

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hoe gebruikt u het snelmenu Nadat de eerste instellingen afgerond zijn, kunt u een snelmenu kiezen uit de volgende opties en de instellingen bewerken. Snelmenu Forceren warmtapwater Week-timer Extra vermogen Forceren ontdooien Stil Reset foutmelding Forceren verwarming Vergrendel bedieningsscherm Selecteer elke instelling en bevestig deze in overeenstemming met de instructies die onderin het scherm worden weergegeven. [. . . ] – Opmerking: • Als het systeem niet op de tank is aangesloten (aansluiting tank is UIT), zal het snelmenu worden weergegeven zoals hiernaast is afgebeeld. 20 Hoe gebruikt u het snelmenu Opmerkingen bij functie-icoontje Voorbeeld: • Functie-icoontje aangegeven met " • Functie-icoontje aangegeven met " " = UIT " = AAN Selecteer dit icoontje om de warmtapwatertank in of uit te schakelen. €¢ Als forceren warmtapwater uitgeschakeld is, zullen werking en stand teruggaan naar de vorige status in het geheugen. selecteer dit icoontje om de werking van het verwarmings-/koelingssysteem krachtiger te maken. (De krachtige werking start ongeveer 1 minuut nadat • De stand extra vermogen is uitgeschakeld. Extra vermogen • De stand extra vermogen werkt ongeveer 30 minuten. ■Opmerking: • Extra vermogen is niet beschikbaar als de werking UITgeschakeld is. – Opmerking: 24 • Timer is niet beschikbaar als forceren verwarming aan staat of Warmte-koude schakeling is ingeschakeld. €¢ Als u de week-timer in 2 zones hebt ingesteld, dan moet u dezelfde procedure voor zone 2 herhalen. hoe gebruikt u het snelmenu Selecteer om bevroren leidingen te ontdooien. ) Forceren ontdooien Selecteer om de vorige instellingen te herstellen als er een fout is opgetreden. €¢ Zorg dat alle units uitstaan voordat u deze stand selecteert, waarmee het hele systeem teruggezet wordt naar de vorige instellingen. ) Nederlands Reset foutmelding Selecteer om de afstandsbediening te vergrendelen. ) • Als "No" wordt geselecteerd, zal het scherm terugkeren naar het hoofdscherm. [. . . ] ) • Als "No" wordt geselecteerd, zal het scherm terugkeren naar het hoofdscherm. vergrendel bedieningsscherm Ontgrendeling van de afstandsbediening Druk op een willekeurige knop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC WHUQ16HE8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC WHUQ16HE8 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag