Gebruiksaanwijzing PANASONIC WH-SDC12H9E8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC WH-SDC12H9E8. Wij hopen dat dit PANASONIC WH-SDC12H9E8 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC WH-SDC12H9E8 te teleladen.


PANASONIC WH-SDC12H9E8 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1272 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC WH-SDC12H9E8

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] / / / / / / • Seleccione el modo mediante los botones 5 Establezca las temperaturas para las zonas 1 y 2 (en caso de que su sistema disponga de ajuste para 2 zonas). Lees deze gebruikshandleiding zorgvuldig door voordat u het snelmenu gaat gebruiken. [. . . ] ) (De stille werking start ongeveer 1 minuut nadat • De stille stand is uitgeschakeld. €¢ Selecteer dit om een timer voor werking van de stille stand in te stellen. €¢ Als u "Delete" selecteert, wordt de timerinstelling van het gekozen schema gewist. – Opmerking: • Als de tijd overlapt met een ander schema wordt op het scherm "Set time is overlapped!22 Hoe gebruikt u het snelmenu Selecteer om de verwarming geforceerd aan te zetten. Is (De stand forceren verwarming start ongeveer 1 minuut nadat ingedrukt. Nederlands ■Opmerking: • Forceren verwarming is niet beschikbaar als het apparaat al in bedrijf is en "Niet beschikbaar, is al in bedrijf!€¢ Als u "No" selecteert, zal het scherm terugkeren naar het hoofdscherm. [Voorbeeld van een timerinstelling] Selecteer de dag(en) die u wil bewerken met gebruik van de knoppen. Als niet alle 6 schema's ingesteld zijn, wordt dit scherm weergegeven. 5 Stel de temperatuur in voor zowel zone 1 als 2 (als uw systeem de 2-zone instelling heeft). – Opmerking: 24 • Timer is niet beschikbaar als forceren verwarming aan staat of Warmte-koude schakeling is ingeschakeld. [. . . ] ) Geef de 4 cijfers van het wachtwoord in (als het getal juist is, wordt het scherm ontgrendeld). Voor het resetten van vergeten wachtwoord (ook bij scherm UIT) Houd , en 5 seconden lang ingedrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC WH-SDC12H9E8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC WH-SDC12H9E8 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag