Gebruiksaanwijzing PANASONIC WHADC1216H6E5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC WHADC1216H6E5. Wij hopen dat dit PANASONIC WHADC1216H6E5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC WHADC1216H6E5 te teleladen.


PANASONIC WHADC1216H6E5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1551 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC WHADC1216H6E5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Handleiding snelmenu Lucht-naar-water Hydromodule + Tank 20-25 Nederlands De instructies voor installatie zijn bijgevoegd. / / / / / / • Seleccione el modo mediante los botones 5 Establezca las temperaturas para las zonas 1 y 2 (en caso de que su sistema disponga de ajuste para 2 zonas). [. . . ] ■Opmerking: • Extra vermogen is niet beschikbaar als de werking UITgeschakeld is. 21 Hoe gebruikt u het snelmenu Selecteer dit icoontje voor een stille werking. ) (De stille werking start ongeveer 1 minuut nadat • De stille stand is uitgeschakeld. €¢ Selecteer dit om een timer voor werking van de stille stand in te stellen. €¢ Als u "Delete" selecteert, wordt de timerinstelling van het gekozen schema gewist. – Opmerking: • Als de tijd overlapt met een ander schema wordt op het scherm "Set time is overlapped!Is (De stand forceren verwarming start ongeveer 1 minuut nadat ingedrukt. – Opmerking: • Forceren verwarming is niet beschikbaar als het apparaat al in bedrijf is en "Niet beschikbaar, is al in bedrijf!€¢ Als u "No" selecteert, zal het scherm terugkeren naar het hoofdscherm. [Voorbeeld van een timerinstelling] Selecteer de dag(en) die u wil bewerken met gebruik van de knoppen. Als niet alle 6 schema's ingesteld zijn, wordt dit scherm weergegeven. 5 Stel de temperatuur in voor zowel zone 1 als 2 (als uw systeem de 2-zone instelling heeft). [. . . ] ) Geef de 4 cijfers van het wachtwoord in (als het getal juist is, wordt het scherm ontgrendeld). Voor het resetten van vergeten wachtwoord (ook bij scherm UIT) Houd , en 5 seconden lang ingedrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC WHADC1216H6E5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC WHADC1216H6E5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag