Gebruiksaanwijzing PANASONIC STG30E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC STG30E. Wij hopen dat dit PANASONIC STG30E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC STG30E te teleladen.


PANASONIC STG30E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1447 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC STG30E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] DLNA ≥ Maak verbinding met DLNA om muziek die in dit toestel opgeslagen is uit te voeren. [. . . ] Dit toestel wordt bediend met een smartphone of tablet waarop “Technics Music App“, een (gratis) app die speciaal △△△△△△ voor dit toestel ontworpen is, geïnstalleerd is. voordat u dit toestel bedient , dient u “Technics Music App” op uw smartphone of tablet te installeren. –△△△△ △△△△△△△ △△△ △△△ △△△ ∫ Technics Music App “Technics Music App“ is een app die u in staat stelt de ST-G30 te bedienen en te configureren. De app is bovendien ontworpen als een eenvoudige, gebruikersvriendelijke app voor het afspelen van muziek, die u in staat stelt taken uit te voeren zoals het selecteren van een audiobron en een afspeelapparaat en het opstellen van een afspeellijst op uw smartphone of tablet. ∫ Bediening van de Technics Music App Tik de icoon [ ] aan om de app “Technics Music App” te starten. Raadpleeg voor informatie over de bedieningen en de weergave op het scherm van “Technics Music App” de gebruikersgids daarvan, die van onderstaande website gedownload kan worden. Om een netwerk te verbinden, moet een bedrade verbinding worden gemaakt. ‰ Af en toe zal Panasonic een firmware-update voor dit toestel uitgeven dat een toevoeging of een verbetering kan vormen voor de manier waarop een kenmerk werkt. [. . . ] ‰ Af en toe zal Panasonic een firmware-update voor dit toestel uitgeven dat een toevoeging of een verbetering kan vormen voor de manier waarop een kenmerk werkt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC STG30E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC STG30E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag