Gebruiksaanwijzing PANASONIC SL-1200GLD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SL-1200GLD. Wij hopen dat dit PANASONIC SL-1200GLD handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SL-1200GLD te teleladen.


PANASONIC SL-1200GLD : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10385 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC SL-1200GLD (842 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SL-1200GLD

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gelieve deze gebruiksaanwijzing volledig door te lezen alvorens dit product aan te sluiten, te bedienen of af te stellen. Mit Hilfe der Rückstelltaste lässt sich die Tonhöhe unmittelbar auf die Nenndrehzahl (33 1/3 oder 45 U/min) zurückstellen. Setzen Sie den Plattenteller auf die Plattentellerachse und legen Sie die Plattentellerauflage auf den Plattenteller. Wenn die Stellung des Magneten durch Lösen dieser Schrauben verschoben wird, kann die Nennleistung des Gerätes nicht garantiert werden. [. . . ] De nominale prestaties van het toestel kunnen niet gegarandeerd worden indien de positie van de magneet wordt veranderd. Schuif de elementhouder in de toonarm, houd deze horizontaal en draai de borgmoer vast. Bevestig het bijgeleverde hulpgewicht aan het contragewicht indien het element tussen 10 en 13 g weegt. Sluit de PHONO-aardingsdraad en de stereotelefoonplugkabels aan op de PHONO-aansluitingen van de versterker. Voor uw informatie een netspanningsselector is voorzien op de onderkant van de platenspeler. Hiermee kunt u het voltage veranderen wanneer u verhuist naar een gebied met een lager voltage. controleer de plaatselijke netspanning alvorens de platenspeler te gebruiken. Draai de selector met een schroevendraaier om het voltage te veranderen. Als de aardingsdraad niet is aangesloten, zal de netspanningsbron "brom" voortbrengen. Wanneer uaansluit op een versterker zonder PHONO-aansluitingen, zal de kwaliteit van het volume of het geluid niet goed zijn. Sluit het netsnoer pas aan nadat alle andere aansluitingen zijn voltooid. Controleer het vermogen van de netuitlaat op een versterker of ontvanger alvorens deze platenspeler erop aan te sluiten. Verbreek de stroomvoorziening naar alle apparaten alvorens met het aansluiten te beginnen. Tijdens deze instelling mag de naald niet in contact komen met het apparaat. Goed gebalanceerd Te ver naar voren Draai de naalddrukinstelring naar "0". Plaats de toonarm weer op de armsteun en zet deze vast met de armklem. Plaats dit apparaat op een horizontaal oppervlak dat niet onderhevig is aan trillingen. opmerking · Zorg dat dit apparaat niet is blootgesteld aan direct zonlicht, stof, vochtigheid, of de warmte van een verwarmingstoestel. Dit apparaat kan storing opvangen van een radio die dichtbij is geplaatst. Plaats het apparaat op de plaats waar u het wilt gebruiken en zet het horizontaal door de hoogte van de poten af te stellen. [. . . ] Alvorens een chemisch behandelde doek te gebruiken, dient u de bij de doek horende instructies zorgvuldig te lezen. Als u de elementhouder beweegt terwijl het volume op de versterker hoog is ingesteld, kunnen de luidsprekers beschadigd raken. Laat de naaldbescherming op de naald zitten terwijl u de elementhouder hanteert, om beschadiging van de naald te voorkomen. Opmerking Veeg de stofkap niet schoon terwijl een plaat wordt afgespeeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SL-1200GLD

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SL-1200GLD zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag