Gebruiksaanwijzing PANASONIC SD-251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PANASONIC SD-251. Wij hopen dat dit PANASONIC SD-251 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PANASONIC SD-251 te teleladen.


PANASONIC SD-251 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4180 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PANASONIC SD-251 (2776 ko)
   PANASONIC SD-251 (1688 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PANASONIC SD-251

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Diese Bedienungsanleitung bezieht sich auf zwei verschiedene Modelle. Die enthaltenen Beschreibungen beziehen sich hauptsächlich auf das Modell SD-251. (Siehe Seite 28 bezüglich der Unterschiede in den Funktionen der beiden Modelle. ) Hartelijk dank voor de aanschaf van een Automatische Nous vous remercions d'avoir acheté cette Machine à pain Broodbakker, SD-251/SD-254. Gelieve deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen alvorens dit Veuillez lire cette notice soigneusement avant d'utiliser ce produit et apparaat in gebruik te nemen en deze handleiding te bewaren conservez-la pour toute utilisation future. [. . . ] (Het is niet nodig de `RAISIN'-optie in te stellen) Nederlands Gedroogde vruchten Snijd deze in blokjes van circa 5 mm. Ingrediënten die bedekt zijn met een suikerlaagje kunnen aan de strooier blijven kleven en niet in het bakblik vallen. Verse vruchten, ingemaakte vruchten Wijk niet af van de hoeveelheden die in het recept worden genoemd omdat het vocht in de ingrediënten invloed heeft op het brood. Noten verminderen het effect van kleefstoffen, gebruik daarom niet teveel. Zaden Kruiden Grote, harde zaden kunnen het beschermlaagje van de strooier en het bakblik beschadigen. Olieachtige ingrediënten kunnen soms aan de strooier blijven kleven en niet in het bakblik vallen. * Deze ingrediënten kunnen niet in de krenten-notenstrooier worden gedaan omdat ze eraan zouden blijven kleven en niet in het bakblik zouden vallen. Bacon, salami · Wijk niet af van de hoeveelheden die voor elk ingrediënt in het recept worden genoemd. 61 Cake bakken Ga naar pag. 63 voor cakerecepten n Annuleren/stoppen nadat het programma is gestart 12 (P. 54) 3, 4 (langer dan 1 seconde ingedrukt houden) · Neem het kneedmes uit het toestel Voorbereiding 1 Zet de ingrediënten die in het recept staan klaar. 2 Bekleed het bakblik met vetvrij papier en doe de gemengde ingrediënten erin. 3 Plaats het bakblik in het toestel en sluit de broodbakker aan op het stopcontact. · Bekleed het bakblik met vetvrij papier. (Cake of teabread verbrandt als het rechtstreeks in aanraking komt met het bakblik. ) 1 2 3 Selecteer `bake only' Stel de baktijd in U kunt de timer-functie niet gebruiken voor `bake only'. (Deze toets stelt alleen de lengte van de baktijd in. ) Start het toestel Resterende tijd 4 controleerbakblikbakkentoestel en of het is voltooid neem het uit het Druk op `Stop' wanneer het toestel begint te piepen, Voorzichtig!Heet! Om te controleren of de cake of het teabread klaar is, kunt u er een satéprikker in steken ­ als de prikker er droog uitkomt, is het product klaar. Als het bakken niet is voltooid de stappen 1-3 herhalen (De totale baktijd, inclusief eventuele extra tijd, mag niet langer dan 90 minuten zijn) 62 Gebruik van het "gluten free" (zonder kleefstoffen) programma Brood zonder kleefstoffen maken is zeer verschillend van de normale manier waarop u brood bakt. Het is zeer belangrijk dat u uw arts raadpleegt en de volgende richtlijnen opvolgt indien u dieetbrood zonder kleefstoffen voor uw gezondheid maakt. M 1 (11/2) 300 gr 100 gr 1 1 1 250 ml 1 /4 (13/4) 1 ROZIJNENBROOD OF CHOCOLADEBROOD select whole wheat (volkoren) Option BAKE RAISIN (bakken krenten) XL 1 /2 (2) 1 L 400 gr 100 gr 2 1 1 320 ml 450 gr 150 gr 2 2 2 380 ml eetlepel met honing theelepel met gedroogde gist "Boerebruin" bloem (AVEVE) "Boerewit" bloem (AVEVE) water eetlepel met boter theelepel met zout rozijnen (plaats in de krenten/noten-strooier) Programmatie 2 op select drukken 2 op option drukken 1, 2, 3 op size drukken 1 op start drukken M /2 1 250 gr 50 gr 180 ml 1 1 1 L 1 11/2 325 gr 125 gr 270 ml 1 1 75 gr XL 2 2 400 gr 100 gr 300 ml 2 11/2 100 gr 50 gr OPMERKING Vermits er in deze recepten weinig witte bloem zit, zullen de broden minder hoog uitvallen. Men mag uiteraard meer witte bloem gebruiken, maar dan moet men de hoeveelheid vocht verminderen. 65 AVEVE Brood Recepten [frans] PISTOLET BROOD select french (frans) Option BAKE (bakken) theelepel met gedroogde gist bloem "Frans krokant" (AVEVE) water theelepel met zout eetlepel met boter 2 400 gr 260 ml 1 1 *Deze recepten zijn vooral bedoeld voor Belgische klanten. Neemt u voor meer informatie contact op met AVEVE via telefoonnummer 0800/0229210. [italiaans] ITALIAANS BROOD select italian (italiaans) Option BAKE (bakken) theelepel met gedroogde gist bloem "Frans krokant" (AVEVE) water theelepel met zout eetlepel met olijfolie /4 400 gr 240 ml 11/2 11/2 3 Programmatie 4 (SD-251)/3 (SD-254) op select drukken 1 op start drukken OPMERKING Voor dit programma is er geen mogelijkheid om het formaat en de korst en korstkleur te bepalen. Dit recept geeft een zeer luchtig en hoog brood, dat echter niet lang te bewaren is. Programmatie 5 (SD-251)/4 (SD-254) op select drukken 1 op start drukken OPMERKING Voor dit programma is er geen mogelijkheid om het formaat en de korst te bepalen. Dit recept geeft een zeer luchtig en hoog brood, dat echter niet lang te bewaren is. [sandwich] BASIS SANDWICH select sandwich Option BAKE (bakken) theelepel met gedroogde gist theelepel met suiker "Surfina" bloem (AVEVE) water eetlepel met boter theelepel met zout /4 1 400 gr 250 ml 1 1 3 VOLKOREN SANDWICH select sandwich Option BAKE (bakken) theelepel met gedroogde gist theelepel met suiker "Boerewit" bloem (AVEVE) "Boerebruin" bloem (AVEVE) water eetlepel met boter theelepel met zout 11/2 1/2 200 gr 200 gr 270 ml 1 11/2 Programmatie 6 (SD-251)/5 (SD-254) op select drukken 1 op start drukken OPMERKING Voor dit programma is er geen mogelijkheid om het formaat en de korst en korstkleur te bepalen. Dit recept geeft een mals brood (redelijk vochtig) met een bruine korst, ideaal om te roosteren. Programmatie 6 (SD-251)/5 (SD-254) op select drukken 1 op start drukken OPMERKING Voor dit programma is er geen mogelijkheid om het formaat en de korst te bepalen. Met dit recept bekomt men een mals brood (nogal vochtig), ideaal om te roosteren. 66 AVEVE Deeg Recepten [basis] TAARTENDEEG (Deeg voor 2 taarten) select basic (basis) Option DOUGH (deeg) suiker theelepel met gedroogde gist patisserie bloem melk eieren boter theelepel met zout Programmatie 3 op option drukken 1 op start drukken 60 gr 2 500 gr 100 ml 3 100 gr 11/2 *Deze recepten zijn vooral bedoeld voor Belgische klanten. Neemt u voor meer informatie contact op met AVEVE via telefoonnummer 0800/0229210. HAGELANDSE APPELTAART select basic (basis) Option DOUGH (deeg) ttaartendeeg appels bloem boter slagroom eetlepel kirsch eieren suiker 200 gr 4 40 gr 40 gr 11/2 dl 1 2 50 gr SUIKERTAART select basic (basis) Option DOUGH (deeg) taartendeeg eieren theelepel met boter slagroom bruine suiker enkele klontjes suiker 500 gr 3 400 gr 1 dl 100 gr Werkwijze Het gistdeeg uitrollen en in een taartvorm van 24 à 26 cm. De appels schillen, het klokhuis verwijderen en de appel in dunne partjes snijden. Roer de bloem, de gesmolten boter, de room, de kirsch en de eieren door elkaar en klop op tot een luchtig mengsel. Bakken gedurende 40 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. BABA RHUM (Voor een Savarinvorm van 1L) select basic (basis) Option DOUGH (deeg) water griessuiker drhum bloemsuiker slagroom fruit 2 dl 200 gr 1 dl Werkwijze Het gistdeeg uitrollen en in een taartvorm van 24 à 26 cm. [. . . ] Dit is geen storing maar controleer wel af en toe of de kneedmeshouder goed draait. Als de kneedmeshouder niet draait zodra het mes erop wordt bevestigd, moet de houder vervangen worden (door de zaak waar u uw broodbakker hebt gekocht of door een servicedienst van Panasonic). Ventilatiegaatjes (4 in totaal) Waarom zijn de ingrediënten van mijn brood niet goed gemengd? Mijn brood is niet gebakken (Bodem van bakblik) Er lekt deeg uit de bodem van het bakblik Kneedmeshouder Groep kneedmeshouder Artikelnr. ADA29A115 Mijn brood is aan de zijkanten ingezakt en de onderkant is vochtig U hebt het brood te lang in het bakblik gelaten nadat het bakken voltooid was. Er is een stroomstoring geweest of het toestel is tijdens het maken van het brood uitgezet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PANASONIC SD-251

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PANASONIC SD-251 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag